DOĞANIN GİZLİ MABEDİ HILTON DALAMAN’DA EYLÜL İNZİVASI

DOĞANIN GİZLİ MABEDİ HILTON DALAMAN’DA EYLÜL İNZİVASI

Tatil deneyimini lüks ve konforla buluşturan Hilton Dalaman, Eylül ayında misafirlerine eşsiz bir yenilenme fırsatı sunuyor.  Hem doğası hem de halen devam eden güneşli harika günleri ile yazın son kaçamaklarını taçlandırıyor. 

Muhteşem doğasıyla sizi kendine hayran bırakacak Sarıgerme’de binlerce endemik bitkiye ev sahipliği yapan doğanın gizli mabedi Hilton Dalaman, yaza huzurlu bir veda için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Sade ve yalın bir stille tasarlanmış geniş odaları ile lüks ve konforu doğayla iç içe deneyimleyebileceğiniz Hilton Dalaman’da tüm stres ve yorgunluğunuzu geride bırakabileceğiniz huzur dolu bir atmosfer vaadediyor. Tamamı havuzla çevrili, kendilerine ait özel iskelesi ve bahçesi bulunan, misafirlerin tüm konforu düşünülerek hazırlanmış Göl Evleri ise kişiye özel tatilin en özenli halini yaşamanızı sağlıyor.

Hem denizin keyfini çıkarabileceğiniz hem de farklı spor aktiviteleri ile form tutacağınız bir tatil için her türlü konfor ve olanak da Hilton Dalaman’da.  Sağlıklı yaşam için Türkiye’nin en iddialı spa merkezine sahip Hilton Dalaman, bisiklet, kiteboard, windsurf, seakayak gibi farklı spor olanakları ile de kalpleri fethediyor. Uluslararası standartlarda hazırlanan eğitim merkezi ve farklı zorluk derecelerinde oluşturulan, otel içi ve otel dışı bisiklet ve yürüyüş rotaları ile tatili spor yaparak geçirmek isteyenlere keyifli bir alternatif sunuyor.

650 metre uzunluğundaki özel kum plaj, gün boyunca özel servis almak isteyen misafirler için tasarlanmış sahil Gazebo evleri, açık büfenin yanısıra sakin bir yemek isteyenler için iddialı lezzetleri ile 5 farklı a’la carte restoran, aquapark, tenis kortları, çocuk kulübü, mini çiftlik, 6000 m2 alana yayılan spası ile tatilin olmazsa olmazları en konforlu şekilde Hilton Dalaman’da hizmetinizde…

Hilton Dalaman sizi Eylül ayında kendi hikayenizi yazmak üzere Dalaman’a davet ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?