Dolar 48,1132
Euro 56,1043
Altın 7.107,80
BİST 14.610,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 34 °C
Açık

YEŞİM SALKIM, PETEK DİNÇÖZ, MAHMUT TUNCER SAHNESİ ONA EMANET

24.07.2023
A+
A-

Yaklaşık 35 yıldır menajer olarak çalışan Muharrem Yıldırım, kadrosunu Yeşim Salkım, Petek Dinçöz ve Mahmut Tuncer ile anlaşarak güçlendirdi. Menajerlik okulu olmayan tek meslek ifadesinde bulunan Muharrem Yıldırım, tecrübe, saygı ve dürüstlüğün bu mesleğin alt yapısını oluşturduğunu sözlerine ekledi. Bugüne kadar birçok yeni isimlede çalışan Muharrem Yıldırım “Sanatçı menajerine güvenip saygı gösteren olmalı bu tarz sanatçılarla çalışıyorum yeni çıkan arkadaşlarda tecrübeye güvenip tam teslim olmazlarsa işleri zor” dedi.

CD ve kaset satışlarının tarih olmasından sonra sadece sahneden kazanan sanatçılar kendileri için en doğru kararı vermek için çabalarken Yeşim Salkım, Petek Dinçöz ve Mahmut Tuncer Sahne çalışmalarını Muharrem Yıldırım’a emanet ettiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo