Cüneyt Bülent Şeker; Bill Gates Doktor mu?

Cüneyt Bülent Şeker; Bill Gates Doktor mu?

Köşe yazarımız Cüneyt Bülent Şeker makalesinde sağlığa vurgu yaparak; “Bill GÖTES diyor ki; “Bir aşıyı her geciktirdiğinizde, çocuğunuzun hastalığa karşı savunmasızlığını artırmış olursunuz…” Aaaaaa ne tesadüf, aynı şeyi bizim TTB’nin PKK sevici doktorları da söylüyor! Eeeeee Bill Doktor değil?

DSÖ başkanı da değil, Ama hepsi aynı kaba..Pirasa doğradığı için fark etmez, onlar rantdaş ve YOLDAŞ…!

Ama biz gerçeği söylersek;

-Cahiliz,

-Halk sağlığını tehlikeye atıyoruz,

-Doktor değiliz…

Hakkaten bunlar o kadar toplum sağlığını düşünüyorlarsa bedava çalışsınlar, en azından fazla mesai almadan halka hizmet Etsinler kendi ceplerinden ilaç alamayanlara ilaç temin etsinler. Ama 10 liralık asprini bedava vermezler, çocukların sağlıklı beslenmesi ile ilgilenmezler.

Ama bilmen kaç euro değerindeki Kartel aşılarını çocuklarına vurdurmak istemeyen ailelere terörist muamelesi yaparlar. Çok araştırarak, aşıların çocuklara zararlı olduğunu tespit etmiş ailelerin kararını “Cahillik” olarak nitelerler.

Ama sorsan aşı içinde ne var, orta-uzun vade de ne tür zararlar verir… bilmezler!

Çünkü onlar bilim yapmazlar, BİLİME İMAN EDERLER. Labratuar çalışması, deney, istatistik yani gerçek bilim onlara uzak şeylerdir.

Onlar Rockefeller’ ilaç kartelinin yazdırdığı (güya) tıp kitaplarını ve ilaç kartelinin çıkarttığı farmakoloji kitabını ezberlemeyi BİLİM ZANNEDERLER. Aşılar ve ilaçlar ile ilgili olumsuz görüş belirten doktorlara acımadan iftira atarlar, ceza verirler, hatta meslekten ihraç ederler.

Hatta bu doktorlar aniden ölüverir. Bu tanıma uyan, aynı teknik ile çalışan bir örgüt aklıma geliyor; UYUŞTURUCU MAFYASI…!!!

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?