Yeni İnci’den Babalar Günü’ne özel kampanya…

Yeni İnci’den Babalar Günü’ne özel kampanya…

İç giyimin öncü markalarından Yeni İnci, Babalar Günü için özel bir kampanya sunuyor. Babasına klasik hediyelerin dışında hediye almak isteyenler, Yeni İnci’nin pijama takımlarına göz atmayı unutmayın…

Kaliteli üretim, yenilikçi çizgisi ve konfor sunan tasarımlarıyla dikkat çeken Yeni İnci, Babalar Günü’ne özel hediye seçenekleriyle de göz dolduruyor. Klasik hediyelerin dışına çıkarak babasını mutlu etmek isteyen herkes Yeni İnci’nin erkek pijama koleksiyonunu tercih ediyor.

Çizgili, desenli, kareli ve rengarenk çeşitleriyle geniş ürün yelpazesi sunan Yeni İnci, pamuklu ve esnek kumaş yapısıyla da rahatlığına düşkün babalar için vazgeçilmez bir hediye alternatifi sunuyor.

Babanız için birbirinden şık ve kaliteli seçenekler bulunan erkek pijama koleksiyonu ayrıca Babalar Günü’ne özel yüzde 50 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor.

Seçili ürünlerde geçerli olacak ve 1-18 Haziran tarihleri arasında devam edecek kampanyadan yararlanmak için Yeni İnci mağazalarını ve web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın…

Tüm babaların, Babalar Günü kutlu olsun…

*Kampanya seçili ürünlerde geçerlidir.

www.yeniinci.com

www.yeniincistore.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?