ANADOLUBANK’IN YENİ REKLAM FİLMİ YAYINDA

ANADOLUBANK’IN YENİ REKLAM FİLMİ YAYINDA

Dijital yatırımlarına hız kesmeden devam eden Anadolubank, dijital kanallardaki ürün ve hizmetlerini marka yüzü Engin Hepileri’nin hikayeleriyle anlatmayı sürdürüyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve değer yaratan çağdaş bankacılık çözümleriyle müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma hedefiyle çalışan Anadolubank, dijital yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Banka, yeni reklam filmi ile mobil bankacılık alanında yaptığı geliştirmelerle, bu kanaldan sunduğu ürün ve hizmetleri iletişime taşırken, yine müşteri odaklı güçlü bir tavır ortaya koyuyor.

Teşkilat ICOM tarafından hazırlanan reklam filminde, teknolojiyi fayda odaklı kullanırken, insan ilişkisini merkezine alan hizmet anlayışıyla Anadolubank’ın sunduğu bankacılık çözümleri marka yüzü Engin Hepileri’nin hikayeleriyle ekranlara geliyor.

Reklam filmi görüntülü görüşme ile Renkli Hesap ürününü bir araya getiriyor. Filmde, görüntülü görüşmeyle Anadolubank müşterisi olarak dijital kanallar üzerinden Renkli Hesap’ın avantajlarından faydalanma süreci esprili bir dille anlatılıyor. Zodiac yapımı olan ve yönetmen koltuğuna İrfan Yıldırım’ın oturduğu reklam filmlerinin prodüksiyonu İstanbul’da gerçekleştirildi.

Reklam filmi: https://www.youtube.com/watch?v=vpCGYoDUblg

KÜNYE

Reklamveren: Anadolubank

Reklamveren Yetkilisi: Dilek Kanlı, Bengi Sevig

Reklamveren Temsilcileri: Doğa Evrim Dirlikli, Cansu Tuncalı Önsel

Reklam Ajansı: Teşkilat ICOM

ECD: Sinan Alaeddinoğlu

Genel Müdür/Strateji: Ayşegül Ögelman

Kreatif Ekip: Alican Kılıçoğlu, Uğur İslim, Necmi Banista, Merve Yahşi, Figen Karaca

Marka Ekibi: İlknur Çırpıcı, Yasemin Çarpıcı

Strateji: Çağatay Karasoy

Ajans Prodüktörü: Ezel Ödül Sümbül

Yetenek Yönetim Ajansı: Gaye Sökmen Ajans

Prodüksiyon Şirketi: Zodiac

Yapımcı: Murat Pekin

Yönetmen: İrfan Yıldırım

Görüntü Yönetmeni: Gözde Koyuncu

Post Prodüksiyon: MagicPost

Müzik: Opus Jingle

Fotoğraf: Ayhan Yıldız

Ses Miksaj: MagicPost

Teşkilat ICOM Hakkında: 15. yılını kutlayan Teşkilat ICOM, 2007 yılında yerel bir tam hizmet reklam ajansı olarak kurulmuştur. 60’dan fazla ülkede 100’e yakın ofisle dünyanın en büyük bağımsız ajans network’ü olan ICOM’un 2015’den bugüne Türkiye temsilciliğini üstlenen Teşkilat ICOM, hizmet verdiği markalara yerel uzmanlık ile global bilgiyi bir arada sunmaktadır. Ajans, geleneksel ve dijital ayrımı olmaksızın markaların ihtiyaçları doğrultusunda zamanın ruhuna uygun fikirler geliştiriyor. Teşkilat ICOM hakkında daha fazla bilgi için www.teskilat.com.tr/ adresini ziyaret edebilir ve Instagram’da Instagram.com/teskilaticom hesabını takip edebilirsiniz.

Anadolubank Hakkında: 1997 yılında HABAŞ Grubu tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan Anadolubank, bugün Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer almaktadır. 3 şubeyle yola çıkan Banka, çalışanları ve iş süreçlerini destekleyen bilişim teknolojileri sayesinde büyümeye ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Verimli, kârlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle kısa sürede çağdaş bankacılığın tüm gereklerini yerine getirerek etkin bir yapılanmaya kavuşmuş, performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır. Anadolubank bir Habaş Şirketler Grubu iştirakidir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?