Av Bülent Cüneyt Şeker yazdı; İNEKLER İKLİMİ KORUMAK İÇİN Mİ TELEF EDİLİYOR?

Av Bülent Cüneyt Şeker yazdı; İNEKLER İKLİMİ KORUMAK İÇİN Mİ TELEF EDİLİYOR?

Köşe yazarımız Şeker makalesinde; “En fazla Karbon gazı salan aslında insandır, asıl amaç insanı bitirmek, inek bahane… İnek-keçi-koyun bittiğinde; İnsan ne yapacak, böcek mi yiyecek, içinde ne olduğu belli olmayan “YAPAY ET” mi yiyecek? Bunların ürettiği yapay besinlere nasıl güveneceğiz?

Hiç bir şekilde yapay etin, doğal et yerini tutmayacağı biliniyor. Et yemek özellikle insanın hormon dengesi (Dişiliğini ve erkekliğini) koruyabilmesi için önemli, Hem sonra hayvancılık yapan işçi ve çiftçi ne yapacak, üretici ne yapacak? Hayvanları zaten aşılarla, ilaçlarla, hormonlu kimyasal gıdalar ile telef ettiler, hasta ettiler, yediğimiz etler çok sağlıksız, ama bu da yetmedi, onu da yememizi istemiyorlar.

Çünkü bizi doğal insan olmaktan iyice uzaklaştırmak ve besinlerimizi tam bir tekel sistemi ve fabrikasyon ile üretip, insanlığı tam anlamı ile kontrol altına almak istiyorlar, dijital paranın da yardımı ile bizi tam köle haline getirmek istiyorlar. Uyan insanlık uyan. Globalci kapitalistler ve onların (Türk Pasaportlu) işbirlikçi uşaklarına nereye kadar itaat edeceksin???

Onlar senin nüfusunu azaltmak istiyor, Onlar senin sürekli hastane kapılarını aşındıran hastalar olarak yaşamanı istiyor. Cebindeki ve devletinin parasını iç etmek istiyor, Onlar için yaşamanı, onlar için çalışmanı istiyor, çalışmaktan düşünmeye bile vakit ayıramamanı buna rağmen kıtı kanaat geçinmeni isyor, böyle istiyor ki seni kontrol etsin.

Onlar senin toprağını ve çocuklarını istiyor, senin elinede yapay et başta olmak üzere sentetik gıda, dijital para, sentetik ilaçlar vermek istiyor. Onlar eleştirel bir tweet atarsan seni marketten yiyecek alamaz, bölgenden dışarı çıkamaz hale getirmek istiyor. (Çin de olduğu gibi) Bana; “Hadi ordan, abartıyorsun, seni gidi komplocu, sen ne bilirsin” diyebilirsin, ama ne olmazlar oldu bu ülkede ve daha neler olacak neler, artık iş başa geldikten sonra “Aaaa bizi kandırmışlar” demeyi bırak, o zaman çok geç olacak!

Bir Devlet kendi Milletini bitirerek var olamaz! EĞER BAĞIMSIZ DEVLET İSTİYORSAK, BİR AN ÖNCE GLOBALCİLER VE ONLARIN UŞAKLARINDAN KURTULMALIYIZ. Uşaklık yapa yapa ancak daha büyük bir uşak olunur, özgür ve bağımsız olunamaz…

Biz günlük işlerimizle, geçim derdi ile uğraşırken, onlar erkekliğimizi, kadınlığımızı, özgürlüğümüzü velhasıl herşeyimizi elimizden almaya hazırlanıyor.

UYAN İNSANLIK ARTIK !!

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?