BURSA MARANGOZLAR ODASI İFTAR BEREKETİNE İSLAHİYE’YE TAŞIDI

BURSA MARANGOZLAR ODASI İFTAR BEREKETİNE İSLAHİYE’YE TAŞIDI

Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl depremde büyük hasar gören Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaptı. 1600 kişinin katıldığı iftar depremzedelere moral oldu.

Bursa’nın çatı kuruluşlarından biri olan Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası deprem bölgelerine yardımlarını sürdürüyor. Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 1600 kişilik iftar organizasyonu düzenleyen Oda, depremzede ailelerin acılarını bir nebze olsa hafifletmek için seferber olmuş durumda.


“DEPREMZEDELER İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE YARDIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Başkanlığına seçilen Cemil Vardar, “Normalde bu iftarı her yıl Bursa’da yapıyorduk. Ancak bu yıl ramazan bereketini depremzede ailelerimizle paylaşmak istedik. Bunun için yönetim kurulumuzla birlikte aldığımız karar doğrultusunda böyle bit organizasyona imza attık. Deprem bölgeleri için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle yardımlarımızı sürdüreceğiz. Organizasyonda bizlere sponsor olan Sayım Ticaret, Bulut Billeme, Marmob Mobilya, Doğuş Makine, Maktek Alüminyum, Akınoğlu Mobilya, Kasapoğlu Orman Ürünleri, DK Ahşap Kapı ve Kapak Ürünleri ve Ezgi Mobilya ile Boya’ya çok teşekkür ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?