MHP Teşkilatları ve Milletvekilleri Adaylarından Sofralara Bereket!

MHP Teşkilatları ve Milletvekilleri Adaylarından Sofralara Bereket!

Gürsu’nun Yenidoğan mahallesinde MHP İlçe Başkanı Tahir Akdağ, İlçe Yöneticileri, MHP Meclis Üyesi Kasım Aykul ve milletvekili adayları ve MHP Milletvekili aday adayları Ahmet Metin Alkan, Uğur Susam ve Ayhan Önal vatandaşla buluşarak dertlerini dinledi, çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşa pide dağıtan heyet çocuklara verdikleri hediyeler ile de mutlu etti.

İlçe Başkanı Akdağ; “İlçemizi karış karış dolaşıyoruz. 14 mayısta vatandaşımızın kullanacağı oy hakkında genel anlamda bir kanaat oluşturduğunu büyük bir olasılıkla Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini saha izlemlerimizde gördük. Pandemi ile başlayan süren ağır ekonomik bir travmayla devam etti. Arkasında da asrın felaketini depremi iliklerimize kadar hissettik. Vatandaşlarımız bunca felaketten sonra tünelin çıkışını Cumhur İttifakı’nda görüyor. MHP’nin tüm karşımızdaki blokun “alamazlar milletvekili çıkartmaz” söylemine karşın sandık karar vericidir. Sizde göreceksiniz vatandaşımızın sığındığı en güvenli liman olan MHP alnının akıyla 14 mayısta milletinin önüne çıkacaktır.” dedi.

MHP Milletvekili aday adayı Ayhan Önal; “Türkiye’nin teminatı olan partimiz çizgisi ile milletimizin vazgeçilmez adresi olmuştur. Bursa’nın kazanımlarını daha da artırabilmek, Bursalıların hak ve hukuklarını TBMM kürsüsünde koruyabilmek adına aday adayı olduk. İlk günkü heyecanla çalışmalarımıza devan ediyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?