Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Açık

Memleket’im için doğru bildiğim yolda devam ediyorum!

29.03.2023
A+
A-

Memleket Partisi Bursa İl Yönetim Kurulu üyesi Deren Pakize Karakaya, Bursa 1.Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu. Deren Pakize Karakaya yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ile çıktığımız bu kutlu yolda iktidar hedefi ile yürüyoruz. Sayın İnce’nin liderliğinde Memleket Hareketi olarak başladık sonrasında partinin kuruluş aşamasında da görev yaptım. İlçe ve il yönetimlerinde, yılmadan azimle, onur ve gurur duyarak çalıştım.


Şimdi ise, memleketim için doğru bildiğimiz yolda devam etmek, liderimiz Sayın Muharrem İnce ile birlikte iktidara yürümek için Bursa 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizinle paylaşıyorum. Milletimiz ve memleketimiz için tüm gayretimle devam edeceğim. Bursa’nın değerlerinin üstüne hain güç odaklarının çöreklenmesini önleyeceğiz. Bursa kazansın, Memleket kazansın” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.