Dolar 48,2370
Euro 55,9200
Altın 6.908,74
BİST 14.641,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26 °C
Az Bulutlu

BAŞKAN IŞIK’TAN HATAY’A HASSA’YA ZİYARET

09.03.2023
A+
A-

Depremin ilk anlarından itibaren tüm imkanları ile seferber olan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bir kez daha moral ve destek olmak için meclis üyeleri ile birlikte bölgeye gitti.  Başkan Işık, temel ihtiyaçların yanı sıra bu kez depremzedelere çağ kebap da ikram etti.

                GÜRSU’DAN HATAY HASSA’YA ÇIKARMA   

Asrın felaketi için 7’den 77’ye tüm ilçe halkı ile birlikte örnek bir yardımlaşma ve dayanışma sergileyen Gürsu Belediyesi, temel yardım ihtiyaçlarla ile dolu onlarca tırın yanı sıra arama kurtarma ekipleri ve  aş evi bölgeye önemli destek sağladı. Depremin ilk günlerinde bölgeye giderek çalışmalara bizzat destek veren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu kez moral vermek amacıyla bir kez daha  deprem bölgesine giderek depremzedelerle bir araya geldi.

Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Güvenç Köyü, deprem sonrasında yaşadığı yıkımla en çok gündeme gelen  noktalardan biriydi. Adıyaman’dan sonra Hatay’da Afet Koordinasyon Merkezi başta olmak üzere birçok bölgeyi gezip, sahada çalışma yapan  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gürsulu Belediye Meclis Üyeleri, çalışmalarının ardından Güvenç Köyü sakinleri ile bir araya geldiler. Onlar için kurulan çadırların olduğu bölgede onlara manevi destek sağlarken moral olması için cağ kebap pişirip  ve ikram ettiler

Başkan Işık, Meclis üyeleri ile birlikte  bölgeden götürdüğü cağ kebabı vatandaşlara ikram etmek için kolları sıvadı. Gürsu’nun meşhur cağ kebabını elleri ile hazırlayan Başkan Işık, “ Hatay, yaşadığı yıkımlarla bizi derinden sarstı.

Kenti dolaştık ancak özellikle Hassa ilçemize gelmek, buradaki vatandaşlarımıza direk temas etmek istedik. Ekiplerimiz günlerdir deprem bölgelerinde koordineli çalışıyorlar.

Bugün amacımız burada kardeşliğimizi pekiştirip, onlara biraz da olsa moral verebilmek. Devletimizin gücünü ulaştığı bu noktalarda görebilmek de ayrı bir gurur. El birliği ile yaraları saracağız inşallah.” Diye konuştu.

Cağ kebap ikramı sonrası çadırları tek tek gezen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,  vatandaşlarla sohbet edip, çocuklarla oyun oynadı.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo