Dolar 48,0821
Euro 56,1261
Altın 7.169,21
BİST 14.556,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Az Bulutlu

BAŞOĞLU KABLO’DAN AFET BÖLGESİNE DESTEK

21.02.2023
A+
A-

Başoğlu Kablo, 6 Şubat Pazartesi günü ülkemizde yaşanan, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi derinden etkileyen deprem afetinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu açıklayarak afet bölgesine destek olmak üzere çalışmalarına başladı.

Ülkemizde yaşanan doğal afet nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından afetten etkilenen vatandaşlara destek olmak üzere deprem bölgesine yönelik yardım kampanyası başlatıldı. Bolu TSO tarafından Bolu Valiliği ile koordineli şekilde başlatılan yardım kampanyasına, Başoğlu Kablo evsiz kalan ve evi ağır hasarlı olan vatandaşlarımız için çadır yardımında bulundu.

Hatay ve Kahramanmaraş illerindeki önemli gereklilikleri de göz ardı etmeyen Başoğlu Kablo, Bolu Valiliği tarafından yürütülen yardım kampanyasının yanı sıra bu iki ilimize tuvalet, çadır ve biberon, çocuk bezi, çocuk maması, konserve gıda gibi çeşitli ihtiyaç malzemeleri ulaştırdı.

Afet Bölgesine “Bolu Konteyner Kenti” Kuruldu

Ayrıca kış mevsiminde sokakta kalan afetzedeler için Bolu Valiliği öncülüğünde; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak afet bölgesinde bir “Bolu Konteyner Kenti” oluşturuldu. Başoğlu Kablo, afetzedeleri soğuktan korumak üzere oluşturulan çadır kente konteyner bağışı yaptı. Yaşanılan üzücü depremin ilk gününden itibaren çeşitli ayni ve nakdi yardımları afet bölgesine ulaştırmak üzere çalışmalar yürüten Başoğlu Kablo’dan birçok personel gönüllü olarak deprem bölgesine giderek arama, kurtarma ve dağıtım çalışmalarına yardımcı oldu.

Elim afet sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifa ve geride kalanlara sabır dileyen Başoğlu Kablo Yönetim Kurulu, ilerleyen süreçlerde de depremin tüm halkımızda açtığı yaraları sarmak için tüm sanayi ve ticaret oluşumları ile birlikte iyileştirme çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo