Dolar 48,2370
Euro 55,9200
Altın 6.908,74
BİST 14.641,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27 °C
Hafif Yağmurlu

“KKTC olarak Türkiye’nin sonuna kadar arkasındayız ve yanındayız.”

15.02.2023
A+
A-

Hibya Haber Ajansı Hatay Temsilcisi ve Muhabiri Hüseyin Zorkun, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) Antakya’daki arama kurtarma faaliyetlerine katılmak için gelen Merve Meltem Koyuncu’dan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Videolu haber- KKTC Sivil Savunma ve askeriyeyle beraber gönüllü olarak Antakya bölgesindeki çalışmalarda görev aldığını söyleyen Koyuncu, “Hem sosyal çalışmacı hem de fizyoterapist olarak burada görev aldım. Genel olarak koordinasyonu sağladım. Arama kurtarma faaliyetlerinde ekip kurdum.” diye konuştu.

Koyuncu: “KKTC olarak Türkiye’nin sonuna kadar arkasındayız ve yanındayız.”

Koyuncu, Türkiye için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da hazır olduklarını ifade ederek, “Biz KKTC olarak Türkiye’nin sonuna kadar arkasındayız ve yanındayız.” dedi.

Enkazdan gelen seslerin olduğunu fakat aktif bir konuşmanın olmadığını dile getiren Koyuncu, “Zeytin ile beraber çok güzel başarılara imza attık. Zeytin çok fazla canlı tespit etti. Şu anda da Zeytin biraz hasta. Çok çalıştığı için midesini üşüttü. Şu an veteriner onunla ilgileniyor. Canla başla çalıştık. Üzerinden günler geçti ama umutlarımız hala var.” şeklinde konuştu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo