Tyro Italiano Pizzeria, Lezzet Yolculuğuna Çıkarıyor

Tyro Italiano Pizzeria, Lezzet Yolculuğuna Çıkarıyor

Bodrium Otel & SPA bünyesinde hizmet veren Tyro Italiano Pizzeria Ristorante, İtalyan ve Türk lezzetleriyle konuklarını ağırlıyor.

Bodrumdaki dünyaca ünlü tarihi Myndos Kapısı’nın hemen yanında ve Büyük İskender Caddesi’nin üzerindeki Tyro, İtalyan mutfağı denince ilk akla gelen lezzetlerden olan pizza konusunda iddialı.

Her şeyin mevsiminde ve ağırlıklı olarak yerel üreticilerden alınıp kullanıldığını belirten

Bodrium Otel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, “İtalyan lezzetlerine sadık olmakla birlikte sürekli olarak yeni lezzetlerle mönümüzü güçlendiriyoruz. Bodrum’un yerel mantar avcılarından Süleyman Yıldırım’ın dağlardan taze taze topladığı harika mantarları artık menümüzde bulabileceksiniz. Hem lezzetli hem de şifa kaynağı olan Körek mantarı, Türkiye’de şeflerin mutfağında Kral mantarı, yurt dışında şeflerin mutfağında king oyster, mikologlar arasında Pleurotus Eryngii olarak bilinen bir mantar türüdür. Bodrum’un en önemli yerel lezzetlerinden olan Körek mantarlı pizzamızla damaklarda yeni tatlar bırakıyoruz” dedi.

TÜM LEZZETLER BİR ARADA

Pizzaların mayalanmasından sofraya gelene kadar özenli bir yolculuktan geçtiğini ifade eden Yiğit Girgin, “Tüm ürünler doğal ve taze. Hiçbirinde katkı maddesi yok. Bahçeyle birlikte 100 kişi kapasiteli Tyro Italiano Pizzeria Ristorante’de 14 farklı seçenek sizi bekliyor. Margarita, ortolana, mantarlı, Türk, dört peynirli, pepperoni, somon, füme kaburga, ceviz, bresaola, dört mevsim, dana kaburga, deniz mahsullü, burrata ve körek mantarlı pizzamızla iddialıyız. Sırrımız pişirme tekniği ve malzeme kalitemizde gizli. 72 saatte mayalanan ve mideyi rahatsız etmeyen özel pizza hamuru taş fırında pişiriliyor. Pizzalar incelikleriyle dikkat çekiyor, çıtır çıtır yapısıyla müşterilerimizden beğeni topluyor” diye konuştu.,

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Yiğit Girgin şöyle devam etti: “ Kimseyi örnek almadık, kendi tarzımızı yarattık. Yiyecek-İçecek Müdürü Ali Demiryürek ve deneyimli şef Ali Şahin de İtalyan lezzetlerini orijinal tariflere sadık kalarak beğeniye sunuyoruz. Amacımız otelimize ve sektöre katma değer yaratmaktı. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ekip olarak hijyen, lezzet ve kalite odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İtalyan ve Türk mutfağına özel et yemekleri, el yapımı makarna mönüleri, salatalar, tatlılar ve zengin yerli yabancı içki çeşitleriyle haftanın 7 günü, 12.00-23.00 saatleri arasında konuklarımızı ağırlıyoruz”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?