RECEP BATUHAN ÖZKAN’IN İSMİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIK LİSTESİNDE İLK SIRADA YER ALIYOR.

RECEP BATUHAN ÖZKAN’IN İSMİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIK LİSTESİNDE İLK SIRADA YER ALIYOR.

“Artık bunun sinyalleri gelmeye başladı” Sözler tabanın gen potansiyel aday Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile yakınlığı ile bilinen Recep Batuhan Özkan’ın milletvekilliğine aday olmasını isteyen gençlerin. Recep Batuhan Özkan’ın Demokrat bir aileden, Demokrat gelenekten geliyor olması ise en büyük avantajı.

Listelere “Gültekin Uysal’dan Yıldırım Gibi karar!” fısıltılarıyla verilen haberlerde Recep Batuhan Özkan’ın isminin Bursa’da milletvekili listesinde ilk sıralarda olduğu hatta kendisine yakın çevresinden “1. sırada ol çağrısı” yaptığı kulislere düştü.

Seçim atmosferine 10 mart sonrası girileceği düşünüldüğünde, listenin de bu şartlarda net belirgin olmaması da Demokrat tabanı zorlayan etkenlerden. Ama herşeye rağmen Ankara’dan gelen sinyallerde Recep Batuhan Özkan isminin olması da oldukça dikkat çekiyor. Recep Batuhan Özkan’ın  son 1 ay içinde parti duayenlerini siyasi tabirle parti büyüklerini, kurum ve kuruluşları ziyaret etmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Recep Batuhan Özkan’ın son yaptığı ataklar ise “Artık adaylık netleşme sürecini bitirmiş” sorusunu akıllara kazıyor.

Bursa Teşkilatları Teyakkuzda

Recep Batuhan Özkan, depremle gelen felaketin acılarını Demokrat Ailesi ile birlikte sardıklarını vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilediklerini belirterek; “Türkiye yüzyılın en büyük acısını yaşadı. Ülkenin neredeyse 1/6’lık dilimi kentsel anlamda yerle bir oldu. Acımız sonsuzdur. Parti çalışmalarımızı deprem nedeniyle Genel Merkez’in vereceği direktifler üzerine yoğunlaştırdık. Siz üstüne basarak sorduğunuz için açıkça söylüyorum, Genel Başkanımız liderimiz sayın Gültekin Uysal beyefendi seçim listesinde en doğru olan kararı verecektir. Teşkilatlarımız için üzerimize hangi görev verilirse verilsin aktif çalışmaya hazırız her ne koşulda ve her ne durumda olursa olsun Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal’ın izindeyiz. Demokrat Partimizin mutlak başarısı için bedenimizi yangına dahi atarız. Tüm çalışmaların içinde olacağız. Adaylık durumu olsa da olmasa da elimizi taşın altına koymaya hazırız. Aday olacak arkadaşlarımızla da sonuna kadar senkronize çalışmaya hazırız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?