Vatan Partisi’nden ‘Üye katılım töreni’

Vatan Partisi’nden ‘Üye katılım töreni’

Bursa’da Vatan Partisi üye katılım töreni düzenlendi. Törene binden fazla katılım beklenirken Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek yaklaşık 150 araçlık konvoyla geldi.

HÜSEYİN İZCİ / BURSADA BUGÜN

Özel bir otelde gerçekleştirilen törene Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak ve Vatan Partisi Merkez Yönetme Kurulu Üyesi Şule Perinçek katıldı.

“TÜRKİYE İÇİN KANLI SENARYOLAR ÜRETİLİYOR”

Üye katılım töreninde konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Amerika Birleşik Devletleri’nde Türkiye için kanlı senaryolar üretiliyor. Polisi bir Ocak sayısında Amerika Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye’de yangınlardan kışkırtmalardan, kargaşalıklardan, söz ediliyor. Yani batı sistemi kaybettiğini anladık. Kaybettiği için Türkiye’de maraza çıkartmak, kargaşalıklar çıkartmak peşinde komplolar üretmek peşinde. Bu bütün kurucu dönemlerin karşılaşacağı olaylardır” dedi.

“SİZ DEĞERLİ ÖNCÜLERİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BEKLİYOR”

Perinçek, “Bursa başkent ve İpek‘in kenti, Çelik‘in kenti. Yurdumuza göz dikenlere, ekmeğimize, aşımıza, üretimimize göz dikenlere karşı çeliğiz. Onun için bu İpek’in ve Çelik’in yetiştirdiği siz değerli öncüleri çok önemli görevler bekliyor. Kurucu görevler Türkiye’yi yine yeniden kurucu görevlerin eşiğindedir. Önümüzde kurucu görevler var. Mevcut sistem bitti. Yani 1980’lerde kurulmaya başlanan oruç batağına Türkiye’yi sürükleyen üreticiyi kambur ilan eden üreticiyi kamu ilan eden bize batıdan dayatılan, Amerika’dan, Atlantik’in ötesinden dayatılan sistemin sonuna geldik. Önümüzde güçlü devlet, üreten millet var. Güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti hem ekonomide devlet hem güvenlikte, bağımsız, başı dik, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve o güçlü devlette kuracağımız üretenlerin ekonomisi var. Üreticilerin ekonomisi var. Türkiye öyle bir dönüm noktasına geldi. O bakımdan bugün Bursa’da toplanmamız. Kurucu bir iradeyle kuruculuk kararıyla güçlü devletin üreten milletin kurucuları olarak burada toplanmamız son derece anlamlıdır” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?