“Annelere çocuk bakım maaşı bağlanacak”

“Annelere çocuk bakım maaşı bağlanacak”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, okul öncesi çocukların eğitimiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Partinin genel merkez sitesindeki bildiride Erbakan çocukların ailesiyle bağlarının güçlendirilmesi için Yeniden Refah Partisi iktidarında annelere çocuk bakım maaşı bağlanacağını söyledi.

Erbakan; “Yarınlarımız olan çocuklarımızın fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişiminin devlet güvencesinde en üst seviyede korunmasına önem verilecektir.

0-5 yaş grubu çocuklarımızın bu dönemde özellikle annesi ile olmak üzere ailesiyle bağlarının güçlendirilmesi amacıyla annelere çocuk bakım maaşı bağlanacaktır.  Bu imkana rağmen çalışma hayatına devam etmek isteyen anneler çocuklarını MEB tarafından denetlenen kreşlere gönderebileceklerdir.

Kreş dönemi çocukların anaokulu eğitimine hazırlandığı, ihtiyaç duyacakları temel bilgilerin oyun olarak basitçe öğretildiği bir dönem olacaktır. Toplumun örf ve adetlerine uygun şekilde ortak değerlerinin öğretildiği bir dönem olacaktır. Bu eğitim dönemi mecburi olmayacak, ancak devlet bu konuda ailelere yardımcı olmak için her türlü tedbiri alacak ve destekleyecektir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?