Türkiye Gi Group Holding Yönetiminde Bayrak Değişimi

Türkiye Gi Group Holding Yönetiminde Bayrak Değişimi

Türkiye Gi Group Holding yönetiminde bayrak değişimi gerçekleşti. Gi Group Holding çatısı altında 7 yılı aşkın süredir, Grafton ve Wyser markalarının direktörlüğünü yapan Berat Demirel, 1 Ocak 2023 tarihinde Türkiye Gi Group Holding Ülke Müdürü olarak görevi devraldı.

Uzun yıllardır uluslararası şirketlerde üst düzey yönetici olarak görev alan Berat Demirel, 2008 yılı itibariyle kariyer yolculuğuna İnsan Kaynakları danışmanlık ve işe alım sektöründe başladı. Demirel, 2015-2022 yılları arasında Gi Group Holding bünyesindeki insan kaynakları danışmanlık markaları Wyser ve Grafton’da Kıdemli Direktör olarak görev aldı.

Gi Group Holding Türkiye’nin tarihinde önemli bir referans noktası olan Demirel, şirketin büyümesinde de çok önemli bir rol üstlendi. Wyser’in Turkiye operasyonunun başarıyla sıfırdan kurulmasının yanında; Grafton markasının Türkiye’yi giriş projesine öncülük ederek, daha hacimli operasyonların yönetildiği bir organizasyona dönüşmesine de ciddi katkı sağladı.

2023 Ocak ayı itibarıyla Gi Group Holding Türkiye Ülke Müdürü olarak atanan Berat Demirel, şirket çatısı altındaki Gi Group, Grafton, Wyser ve Tack TMI markalarının Türkiye operasyonlarından sorumlu olacaktır. Berat Demirel, 2023 yılında müşteriler için daha fazla uzmanlık ve kapasite, çalışanlar için ise sürdürülebilir fırsatlar sunacak bütüncül bir yaklaşım yaratmaya odaklanacak.

Merkezi İtalya Milano’da bulunan uluslararası insan kaynakları danışmanlık şirketi Gi Group, 2022 yılında bünyesinde bulunan Gi Group, Wyser, Grafton,Tack TMI başta olmak üzere pek çok markayı Gi Group Holding çatısı altında birleştirdi. 1988 yılında kurulan şirket, yaklaşık 25 yılda dünya genelinde 40’tan fazla ülkede 10 bin çalışanı ile insan kaynakları endüstrisinde lider bir güç haline geldi. 2017-2021 yılları arasında grup gelirlerini yüzde 65 oranında arttıran şirket, Gi Group Holding’e evrilerek adayların ve şirketlerin sürekli değişen ihtiyaçlarını yansıtan sürdürülebilir, modern ve keyifli bir Küresel İş Gücü Piyasası yaratmayı hedefliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?