Decollage Art Space Şubat Etkinliklerine Bekleniyorsunuz

Decollage Art Space Şubat Etkinliklerine Bekleniyorsunuz

Decollage Art Space, yeni yılı izleyicileri farklı disiplinlerden birçok etkinlikle buluşturmaya devam ettiği dopdolu bir programla karşıladı. Aşağıda detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz Şubat etkinliklerine davetlisiniz.

Program:

4 Şubat Cumartesi 14:00-17:00

Sinem Kaya ile Van Gogh Resim Atölyesi

Decollage Art Space’te tuval üzerine akrilik atölyeleri devam ediyor. Sinem Kaya eşliğinde gerçekleşen atölyede Vincent Van Gogh’un dönemi, sanatı ve tekniği ile ilgili bilgi sahibi olup, ayçiçekleri eseri üzerinde çalışılacak. Atölyede tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır.

4 Şubat Cumartesi 20:30

Işıl Yücesoy ile Zamansız Şarkılar

Işıl Yücesoy, ‘Zamansız Şarkılar’ıyla bir kez daha Decollage Art Space’te! Efsanevi oyuncu Işıl Yücesoy, içinizi ısıtacak şarkıları ve sohbetiyle Decollage Art Space’e konuk oluyor. ‘İçmeden Sarhoş’tan ‘Ya Seninle Ya Sensiz’e, ‘İspanyol Meyhanesi’nden ‘Analamazdın’a; Işıl Yücesoy’un şarkıları arasında anlattığı anılarıyla özel bir akşam sizleri bekliyor.

10 Şubat Cuma 20:30

Selen Servi ile SingAcoustic-3 Aşka Dair Şarkılar

Selen Servi, Decollage ArtSpace’e özel repertuarı ile yine bizimle… Sevdiği şarkılarla film tadında bir müzik yolculuğuna çıkaran Servi’ye sahnede değerli iki müzisyen eşlik ediyor;  piyanoda Berkan Kaya, bas gitarda Sinan Erbelger.

11 Şubat Cumartesi 14:00-17:00

 Sinem Kaya ile Rene Magritte  Resim Atölyesi

Sinem Kaya eşliğinde gerçekleşen atölyede Rene Magritte’in dönemi, sanatı ve tekniği ile ilgili bilgi sahibi olup, eserleri üzerinde çalışılacak. Atölyede tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır.

11 Şubat Cumartesi 20:30

Melodilerle Yolculuk

Müzikleriyle diller ve kültürler arasında gezinen iki müzisyen, mezzosoprano Eylül Elif Arslan ile akordeon ve piyanoda besteci Aleksandra Nadin Bolşen, bu konserde bizi şarkılarla dünyanın dört bir yanına ulaşan sıcacık bir kış yolculuğuna çıkaracak.

18 Şubat Cumartesi 14:00-17:00

Sinem Kaya ile Roy Linchtentein  Resim Atölyesi

Sinem Kaya eşliğinde gerçekleşen atölyede Roy Linchtentein’in dönemi, sanatı ve tekniği ile ilgili bilgi sahibi olup, eserleri üzerinde çalışılacak. Atölyede tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır.

18 Şubat Cumartesi 20:30

Murat Evgin ‘Sezen Aksu’ Şarkıları

Şarkıları ve dizi müzikleriyle kırktan fazla ülkede dinlenen Murat Evgin, “Sezen Aksu Şarkıları’’ ile sevenleriyle Decollage Art Space’te buluşuyor.  Sezen Aksu’nun Türk müziğine kazandırdığı parçalar; Murat Evgin’in yorumu ve uzun yıllar Barış Manço, Cem Karaca gibi isimlerle çalışmış, ülkemizin önemli müzisyenlerinden Eser Taşkıran’ın piyanoda eşliğiyle sizlerle buluşuyor.

25 Şubat Cumartesi 14:00-17:00

Sinem Kaya ile Henri Matisse Resim Atölyesi

Sinem Kaya eşliğinde gerçekleşen atölyede Henri Matisse’in dönemi, sanatı ve tekniği ile ilgili bilgi sahibi olup, eserleri üzerinde çalışılacak. Atölyede tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır.

Ayrıca Rana ve Seher, her cumartesi ve pazar Vkoffee’de sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?