Seçimi rahat bir şekilde kazanacağız

Seçimi rahat bir şekilde kazanacağız

Bursa’da Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya’nın katılımıyla Kahve Trendi Cafe’de gündeme ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaya, “Son iki yılda ülkemizde ummadığımız kadar fakirleşme ve yoksulluğun eşitlendiği bir süreci yaşıyoruz” dedi.

Saadet Partisi Bursa Genel Başkan Yardımcısı: Seçimi rahat bir şekilde kazanacağız

MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

Saadet Partisi, Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya’nın katılımıyla gündeme ilişkin basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi, ‘Saadet Sahada’ projesi kapsamında 1 ay boyunca 40 şehri ziyaret edecek. Proje kapsamında Bursa’da son gününü geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Murat Yel basın toplantısı düzenledi.

“EKONOMİK KRİZİN YÜZDE 75’İ YANLIŞ POLİTİKALARDAN KAYNAKLANIYOR”

İl sorunlularıyla birlikte esnaf, sivil toplum kuruluşları gibi pek çok ziyarette bulunduklarını ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, “3 günlük çalışmamızın bugün sonunu gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve bunun önemli bir sonucu olarak ekonomik kriz yaşadığımızı  farkındayız. Ekonomin en önemli sorunu, yoksullaşmayı ve rant ekonomisini getirmesidir. Son iki yılda ülkemizde ummadığımız kadar fakirleşme ve yoksulluğun eşitlendiği bir süreci yaşıyoruz.

Bu duruma küresel krizin yanında milli ve yerli bir ekonomik kriz diyebiliriz. Ekonomik krizin yüzde 75’i ülkede uygulanan yanlış politikalardan dolayı odluğunun farkındayız. Doğru yönetimle bu durum değişir ve sadece küresel sıkıntıyla uğraşırız. İnsanların yargıya olan güveni azaldı ve insanların bu ülkede siyasilerin bile bir şey konuşurken çekiniyor” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU KRİZDEN ÇIKARACAĞIZ”

Millet İttifakı’nın büyük bir özgüvenle çalışmaya devam ettiğini vurgulayan Kaya, “Biz artık hiç olmadığı kadar bu seçimi kazanmaya yakınız. Dolayısıyla sorumluluk almak kişilerin vazifelerini ve yapacağı işleride arttırıyor. Ülkemizi, içinde  olduğu yönetim krizinden çıkarıp ekonomik sorunlarla mücadele edilebilir hale getirme hususundayız.

İktidarın yaptığı güzel işleri de taktir etmekten geri durmuyoruz. Savunma sanayi konusunda attıkları adımlar taktir edilesidir. Bizde bunların olumsuz etkilerini azaltacak durumdayız. Bu ülke için, üretim yapmak isteyen herkesin bir siyasi partiye yakın olup olamamasına bakmaksızın, ülke için taş üstüne yaş koyan her vatandaşımızın yanında olacağımızdan şüpheniz olmasın.

Hukuksuzluğu ve yapılan haksızlıkları kaldırılabileceği inancını geliştirmek için elimizden gelen her şeyi  yapacağız. Bu ülkede sadece yolsuzluğu kaldırırsak 250 milyar dolar gibi bir para ziyan olmaktan çıkacaktır” diye konuştu.

“SEÇİMİ RAHAT BiR ŞEKİLDE KAZANACAĞIZ”

Kaya “Millet İttifakı olarak üç hedefimiz var. Yasal ve anayasal reformlar yapmak bunlardan birincisidir. İkinci olarak, ortak bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmaktır. Türkiye 15 Mayıs’ta güzel bir güne uyanacaktır. Üçüncüsü ise güçlendirilmiş bir parlamenter sisteme geri dönmektir. Bir araya geliş nedenimiz kuvvetler ayrılığını tekrar sağlamaktır. Sahada yaptığımız çalışmalar seçimin ve Millet İttifakı’nın kaderini değiştirecektir. Bu seçimi Millet İttifakı’nın kaybetme şansı yok. Bu seçimi rahat bir şekilde kazanacağımızdan hiç bir şüphemiz yok” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?