Güneydoğu Anadolu Bölge Bayileri Elbi Elektrik’i Anlatmaya Devam Ediyor

Güneydoğu Anadolu Bölge Bayileri Elbi Elektrik’i Anlatmaya Devam Ediyor

#BanaElbiyiAnlat mottosuyla devam eden Bayi Söyleşi Dizisi Elbi Elektrik’in Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki bayileri ile devam ediyor. Elbi Elektrik’i bu kez Emre Elektrik firma sahibi Mehmet Emin Gezergül, Saltoğlu Genel Müdürü Ahmet Oktay Saftürk, Tek İş firma sahibi Ali Şanlı ve Doğuş Elektrik Genel Müdürü Mehpare Cirit Avar anlatacak.

“Elbi Projelerde ve Perakende Satışlarda Çok Arzu Ediliyor”

Elbi Elektrik ile yollarının kesişme hikayesini ve iş birliklerini anlatan Emre Elektrik firma sahibi Mehmet Emin Gezergül:

“Öncelikle sektörde 35 yıllık bir tecrübe edindikten sonra bu tecrübelerimi Şanlıurfa’ya katkı sağlamak üzere kullanmak için 2015 yılında Emre Elektrik olarak ticari faaliyetlerimize başlamış olduk. Bu kısa zaman zarfı içerisinde Elbi ve Elbi gibi güçlü Türk ve dünya markalarının bayiliklerini edindik.

Ayrıca Şanlıurfa ve çevre illerde de satış ağımızı oluşturduk. Elbi’nin kendi ürün grubunda Türkiye’nin yıllardan beri tercih ettiği bir markası olduğunu biliyorduk. Biz de bu markanın bir ticari ortağı olabilmek için 2020 yılında girişimlerimize başladık.

Bu vesileyle Elbi ile o günden bugüne ticari faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu ticari ortaklığımız esnasında şunu fark ettik; Elbi sipariş aşamalarında, sevkiyatta, geri bildirimde ve ürün kalitesinde ortaya koyduğu farkıyla projelerde ve perakende satışlarda çok arzu ediliyor.

Bu durum da bizim markaya ayrı bir sempati duymamızı sağladı. Elbi’nin piyasanın kılcal damarlarına erişebilmek adına ulusal bazda ve sektörde reklam ve tanıtıma yönelik faaliyetlerini artırmasını ve daha çok bilinmesi çok istiyoruz.

Elbi’nin her müşteri ve her zevke uygun renk ve ürün gamıyla, tamamlayıcı ürün çeşitliliğinin devamlılığını sağlayacağına inanıyoruz. Eminiz ki Elbi, piyasanın ihtiyaçlarını ve şartlarını karşılayabilecek ürün araştırmalarına devam edecektir.

Ayrıca Elbi’nin fiyat, kalite, personel ilgisi ve ulaşılabilirliğinin memnuniyetini de dile getirmeyi kendimize bir borç biliyoruz.”

“Elbi Renk Seçenekleri ve Ürünlerdeki Işıltı İle Bizlerin de Gözlerini Kamaştırıyor”

Saltoğlu Genel Müdürü Ahmet Oktay Saftürk Elbi Elektrik’le ilgili düşüncelerini şöyle anlatıyor:

“Saltoğlu Elektrik ve Elektronik olarak 1977’den beri Adıyaman ilinde ticari faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Başta Adıyaman il ve ilçeleri olmak üzere Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri ve Akdeniz Bölgesi’nde aydınlatma, otomasyon sistemleri ve anahtar priz alanlarında perakende ve toptan satışlarımız ile hizmet veriyoruz.

Ayrıca son yıllarda elektronik sektöründe de ilerleme göstererek elektronik ürünlerin satışını internet üzerinden müşterilerimize ulaştırmaya başladık. Amacımız nitelikli personelimizle müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek ve bu konuda ilerleme, gelişme kaydetmek.

Son iki yıldır İstanbul ilinde açtığımız şubemizle müşterilerimize en iyi şekilde hizmet veriyor ve ihtiyaçlarına zamanında cevap vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca sektörün önde gelen firmaları ile oluşturduğumuz bayiliklerle geniş bir kitleye ulaşıyoruz.

Saltoğlu Elektrik Elektronik olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını zamanında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çok önem veriyoruz.

Elbi markasının bünyesinde barındırdığı tüm ürün gruplarındaki anahtar ve priz grup çeşitliliği sayesinde ürünleri zamanında temin edebiliyor olmamız da bizlere büyük fayda sağlıyor. Hizmet anlayışı ve fiyat politikası güçlü bir yerli üretici olan Elbi markasından son derece memnunuz. Yerli üretici olması, bayilerine sunmuş olduğu kolaylıklar ve firma istikrarı Elbi ile sürekli olarak çalışmamızdaki etkenlerden birkaçıdır diyebilirim.

Elbi Elektrik sektörün önde gelen, marka değeri yüksek ve köklü firmalardan bir tanesidir. Yapmış olduğu yatırımlar ve oluşturduğu bayi yapılanması ile ülke genelinde pazar payını hızlı bir şekilde arttıracağını düşünüyoruz. Ayrıca çıkarmış olduğu yeni ürün grupları ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik modern çözümler ürettiği sürece Saltoğlu Elektrik olarak daha uzun yıllar çalışacağımıza inanıyoruz. Elbi ile çalışmaktan çok memnunuz.

Elbi’nin en çok sevdiğimiz yönü birçok modeli ve çeşidi bünyesinde barındırması ve bizim ürünlere kolayca erişmemizi sağlamasıdır. Renk seçenekleri ve ürünlerdeki ışıltılı görüntüsü ile müşterilerimizin olduğu kadar bizlerin de gözlerini kamaştırıyorlar. Vizyonu ile tüm başarılara ulaşabileceğine inandığımız Elbi Elektrik firmasının daima yenilikçi anlayışı sayesinde gündemden düşmeyeceği ise en büyük inancımızdır.”

“Bugünkü Yönetimi ve Kadrosuyla Sektörde Çok İyi Bir Şekilde Organize Olduklarını Düşünüyoruz”

Tek İş Elektrik firma sahibi Ali Şanlı Elbi’yi anlatıyor:

“Tek İş Elektrik olarak 1982 yılından beri elektrik sektöründe Hatay piyasasına kalite ve güven anlayışıyla hizmet veriyoruz. 10m2’lik alandan bugünlere kendi emeğimizle ve müşterilerimize sağladığımız güvenle geldik.

Üzerine kata kata geldiğimiz bu noktada Hatay‘da ciddi bir piyasa oluşturmuş bulunmaktayız. Tek İş Elektrik yönetimi ve personeli ile yıllarca beraber organize bir ekip çalışması sağladık ve pazarın ciddi bir kısmına hizmet veriyoruz.

Elbi yıllarca bayisi olduğumuz bir firma. Birkaç kez el değiştirse de bayiliğimiz her zaman devam etti. Bugünkü yönetimi ve kadrosuyla bu sektörde çok iyi bir şekilde organize olduklarını söylemek isterim. Sahada üst yönetimin ve ekibin başarılı çalışmalarıyla birçok rafta Elbi olarak yer aldıklarını görüyorum ve ciddi anlamda destek veriyorum.

Elbi Elektrik ile olan ortak çalışmamızın her daim sürmesini ve ürün yelpazesinin genişletilmesini dilerim. Aynı kalite ve hizmetin uzun vadede bayiliğimizin devam etmesi için Elbi ile sıkı ilişkiler içerisinde olmayı istiyoruz.

Elbi Elektrik’in bayilerle olan iletişimden ve çözüm odaklı tutumlarından çok memnunum. Sahada bize ciddi bir şekilde destek verdiklerini söylemek isterim.

Ürün sipariş ve sevkiyatlarında çok hassas davranmaları işimize değer katıyor. Ürünlerini piyasaya çok iyi tanıttıklarını ve ürün kalitesini arttırdıklarını düşünüyorum. Bizim de sahada ürünlerinin satışlarını arttırabilmemiz için gereken en büyük desteği veriyorlar. Bu sebeplerden dolayı Elbi ile iş birliği içerisinde olmayı seviyoruz.”

“Elbi Kendisini Sürekli Yenileyen ve Ar-Ge Çalışmalarına Yatırım Yapan Bir Firma”

Doğuş elektrik Genel Müdürü Mehpare Cirit Avar Elbi’yi şöyle anlatıyor:

“Firmamız Doğuş Elektrik, Mersin’de 2002 yılında elektrik sektöründe faaliyet göstermek amacı ile kuruldu. 20 yıllık faaliyet süresinde birbirinden değerli dünya markasının Mersin bayiliğini alarak ve bünyemize aydınlatma ürünlerini de dahil ederek Mersin’in en büyük stok gücüne sahip elektrik firması olduk. Bugün hem elektrik hem aydınlatma sektöründe etkin bir şekilde faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Doğuş Elektrik olarak alçak gerilim ve yüksek gerilime ait her türlü elektrik malzemesinin perakende ve toptan satışı, aydınlatma malzemeleri satışı, taahhüt işleri, proje uygulamaları, park-bahçe ve sokak aydınlatması malzemeleri ve uygulamaları, e-ticaret ve bunlara ek olarak sektörümüzle alakalı mühendislik hizmetleri vermekteyiz.

Pazarlama ağımız ile Mersin’den Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine kadar hizmet götürmekteyiz. Aynı zamanda, mühendislerimiz ile her türlü endüstriyel tesis alt yapı ve iç tesisat işlemlerine hızlı ve güvenilir çözümler sunmakta, alanında uzman satış ekibimiz ile de müşterilerimizin her türlü sektörel ihtiyacına hızlı çözümler üretmeyi ve her şeyden önce güvenilir bir firma olmayı önemsemekteyiz.

Ayrıca bölgesinde kapalı alan antrepoya sahip tek elektrik firması olarak yüksek stok gücümüz sayesinde hızlı teslimatı, hizmet kalitesini, ulaşılabilirliği ve müşteri memnuniyetini önceliğimiz yaptık.

Elbi Elektrik sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren, gerek üretim kalitesi gerekse müşterilerine uygun maliyetlerle iyi çözümler sunan yapısı sayesinde elektrik piyasasında önemli yer edenmiş bir firmadır.

Elbi markası ile her türlü projede rekabetçi fiyatlar ile yer edinebilmek mümkün iken aynı zamanda tasarım projelerde kullanılmak üzere üst segment ürünler sunmak da mümkün.

Bu çeşitlilik sayesinde bizler de bayiler olarak müşterilerimize çok kolay çözümler sunabiliyor ve birbirinden farklı ihtiyaçları olan müşterilerimizi memnun edebiliyoruz. Bu da Elbi ile partner firma olmaktan son derece memnun olmamızı sağlıyor.

Elbi kendisini sürekli yenileyen ve Ar-Ge çalışmalarına yatırım yapan bir firma. Bu sayede gelişen ve sürekli değişen trendlere uygun ürün tasarlamakta ve bayilerine de kapsayıcılık gibi önemli bir değeri sunmaktadır.

Her geçen yıl bayileri ile ticaret hacmini genişleten, anlayışlı çözüm odaklı ve rekabetçi yapısına ek olarak çeşitliliği ve değişen piyasa koşullarına hemen adapte olan yapısını da göz önünde bulundurduğumuzda Elbi Elektrik’in daha da iyi yerlere geleceğinden eminiz.

Elbi’den son derece memnunuz. Özellikle üretimin her zamankinden daha da önemli olduğu günümüzde, milli sermayeye ve istihdama olan katkısı, güvenilir bir firma olması, problemlere çok hızlı çözümler sunması ve ürün-fiyat performansının çok iyi olması en sevdiğimiz özelliklerinden.

Böyle kaliteli bir firma ile ticaret hacmimizin her geçen gün artması ve partnerlik etmek bizim için gurur verici.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?