Cüneyt Bülent Şeker yazdı; ARKADAŞLAR GRİP-NEZLE VS. İLE İLGİSİ OLMAYAN GARİP BİR RAHATSIZLIK VAR ÜZERİMDE…!!!

Cüneyt Bülent Şeker yazdı; ARKADAŞLAR GRİP-NEZLE VS. İLE İLGİSİ OLMAYAN GARİP BİR RAHATSIZLIK VAR ÜZERİMDE…!!!

Köşe yazarımız Cüneyt Bülent Şeker deneyimini kaleme alarak; “Bence bu zehirlenme; -Havadan mı, su dan mı, yediklerimden mi, telefon vs. (radyosyandan mı) bilmiyorum (Muhtemelen hepsinden) Bu bir salgın hastalık değil onu biliyorum, ama eğer bünyeniz bu sebeple zayıflarsa vücut toksinleri öksürük, ateş, ter ile atmaya çalışır ve (PCR testi olursanız=Covit, test olmazsanız nezle-grip) olabilirsiniz. Yine de bu sorunun bulaşıcı bir hastalık olduğu anlamına gelmez.

Bence;

İçtiğimiz suları kaynatmalı,

-Sağlıklı beslenmeli, (Ekmek, şeker, rafine tuz, paket ürünler, tavuk eti gibi hormonlu et ve GDO lu sebzelerden) uzak durmalı, bunu yapamıyorsanız az yemeye çalışmalı,

Telefon-bilgisayar gibi radyasyon yayan araçlardan mümkün olduğunca kendini korumalı (Ohoooo sen bize yaşama diyorsun Cüneyt bey dediğinizi duyar gibiyim ama sonunu iyi bir yere bağlayacağım) En iyisi havası temiz, kırsalda bir yere yerleşmeli, kendi ürettiğinizi yemeli, ilaçlanmamış su içmelisiniz. Süper değil mi? Ama çoğumuz imkanı olsa bile alıştığı konforu terk etmeye cesaret edemez.

O yüzden içtiğiniz her suyu kaynatmayı, Zararlı yiyeceklerden ve çok yemekten uzak durmayı, gece yatarken internet ve telefonu kapatmayı, Bakır, gümüş, şungit, kuarz, Turmalin den yapılan takıları kullanmayı unutmayın. Haftada bir kırsala, en azından parka gidip toprak üzerinde çıplak yürüyün.

Yapınıza ve yaşınıza göre sık ve düzenli aralıklar ile hacamat olun (Not; ayda bir 1-3 kupa yaptırmak, yılda bir 20 kupa yaptırmaktan daha verimli) Spor yapın ve hamam-sefası ile ter atın. Dostlarınız ve sevdiklerinize, hobilerinize zaman ayırın, Karamsarlık ve umutsuzluktan uzak durun, herşeye râmen sevin, sevinin. (Şimdi kendimi Adile Naşit gibi hissettim )

Bu kadar biliyorsun, o halde sen niye kendini rahatsız hissediyorsun diye sorarsanız, cevabın şu; 1.5 aydır bunları yapmıyorum. Siz hocanın dediğini yapın, yaptığını yapmayın…

Üzerimde hissettiğim rahatsızlık şu ara çok yaygın, görüştüğüm çoğu insandan benzer şikâyetler duyuyorum, 5G mi aktif ettiler, üzerimize serptikleri kimyasalı, suya attıkları kloru mu arttırdılar bilemiyorum… Ama bu genel bir ZE-HİR-LEN-ME.. (Salgın hastalık değil…)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?