Geliştirdiği besin takviyesiyle hastaların umudu oldu! Türk Bilim İnsanı hastaların umudu oldu!

Geliştirdiği besin takviyesiyle hastaların umudu oldu! Türk Bilim İnsanı hastaların umudu oldu!

Türk Bilim İnsanı Eczacı Reyhan Aliusta’nın 12 yıldır yurtiçi ve yurt dışında çalışmalarını sürdürdüğü “Akavital” isimli besin takviyesiyle hastaların umudu oldu! Akavital özellikle bağırsak hastalıklarında ve bağışık sisteminin güçlendirilmesinde kullanılabilecek.

Türk Bilim İnsanı 28 yıllık eczacı olan Reyhan Aliusta meslek hayatının son 12 yılını yurtiçi ve yurt dışında bu çalışmasına ayırdı. Özellikle bağırsak hastalıklarının tedavisi üzerine çalışan Aliusta, “Akavital” isimli bir ürün çıkardı. Akavital isimli gıda takviyesi ilk bağırsak hastalıkları olmak üzere birçok hastalığa şifa olacak. Akasya Gamı ve D3K2 ve C vitamini içeren formül bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Özellikle koronaya karşı en büyük savaşçılardan biri olacak. Ürün kronik ve immün sistem, psikolojik ve nörolojik birçok hastalığın tedavisine destek olacak.

Hayata geçirdikleri ürünün yerli ve sağlığa uygun olduğunu dile getiren Türk Bilim İnsanı Reyhan Aliusta ürünümüzün içerisinde 3 ana etken madde bulunmaktadır. Kesinlikle içerisinde ağır metal ve kortizon yoktur. Yüzde yüz yerli bir üründür. Akavital’i bağışıklık sistemini güçlendirmek için kilosuna uygun dozu ayarlayarak 3 ile 6 ay boyunca kullandırıyoruz. Bağışıklık sistemi güçlenen hasta iyileşmeye başlıyor. Bu ürünün hiçbir yan etkisi yok, aksine hastanın metabolizması hızlanıyor ve kendini iyi hissediyor. Hastalıklara karşı vücudu daha dirençli oluyor. Genellikle ilk 15 günde hastalıkla alakalı olarak olumlu geri dönüşler alıyoruz. Son olarak ürünün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu belirterek, sedef hastalarına seslenen Aliusta, sedef ya da egzama hastalarına yönelik çözüm var, umutsuz olmasınlar. Biz ürünle çok başarı elde ettik’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

“Akavital” İstanbul ‘da Arzu Kurt, Ayşegül Kayabay, Bülent Sertaş, Furkan Dede, Güven Güleşce, Kadir Çöpdemir, Kadriye Olgar, Metin Şentürk, Murat Özarı, Nihal Koç, Özgür Aras gibi sanat , iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?