Timsah’ın Kafasına Dönmesin!

Timsah’ın Kafasına Dönmesin!

Bursa’da raylardaki görüntüye açıklama geldi: “Gerdirme yapılmadı, durum olağan ve normal” Bursa’da yapımı devam T2 terminal tramvay hattının raylarında oluşan bozuk olduğu düşünülen görüntü sosyal medyanın dikkatini çekmişti. Söz konusu görüntüye ilişkin Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “T2 tramvay hattındaki yapım çalışmaları devam etmesi sebebi ile ray gerdirme çalışmaları gerçekleştirilmemiştir. Çalışmalar ve sıcaktan kaynaklı genleşme sebebi ile bu durum yaşanmakta, olağan ve normaldir” denildi.
 
Bursa’da bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntü kısa süre içinde gündem oldu.
 
Uzun süredir yapımı devam eden T2 tramvay hattındaki raylarda oluşan bozulma vatandaşların ilgisini çekti.
 
Vatandaşlar, sosyal medyada yer alan söz konusu fotoğrafa “Küme parantezi gibi olmuş”, “O raylar terminale kadar gidecek mi onu merak ediyorum”, “Adamlar bir şey denemiş” gibi yorumlarda bulundu.
 
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ
 
Sosyal medyada yankı bulan fotoğraf ile ilgili açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi yaşanan durumun ray gerdirme çalışmalarının tamamlanmamasından kaynaklandığını bildirdi.
 
Yapılan açıklamada “T2 tramvay hattındaki yapım çalışmaları devam etmesi sebebi ile ray gerdirme çalışmaları gerçekleştirilmemiştir. Çalışmalar ve sıcaktan kaynaklı genleşme sebebi ile bu durum yaşanmakta, olağan ve normaldir. Duyarlılığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?