Çılgın Demokrat Mudanya İçin Elini Taşın Altına Koydu!

Çılgın Demokrat Mudanya İçin Elini Taşın Altına Koydu!

Bursalılar o’nu Milletvekili ve Belediye Başkanlığına adaylığında dile getirdiği çılgın projeler ile tanıdı. Yaşlı ve çocukların yayan yürüyemedikleri gerçeğinden hareket ederek, Kent Meydanı’ndan yürüyen güneş enerjisi bataryası ile çalışacak olan bir bant ile Heykel’e kadar çıkılması önerisi ilk ondan gelmişti. Milletvekili adayı iken bu öneriyi yerel bir kanalda canlı yayında açıklaması gündem olmuş, günlerce Bursa kamuoyunda akademisyenler de dahil günlerce tartışılmıştı. Tartışmalar sonrasında Kent Meydanı-Heykel arasında seferlere başlayan İpek Böceği’nin fikir temelleri atılmıştı. Demokrat Partinin sıra dışı Milletvekili ve belediye Başkan adayı Yusuf Öz şimdilerde Mudanya’da kendisine verilen yeni görev nedeniyle gündemde!

Mudanya’da yaşamak ayrıcalıktır!

Öz; Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından Mudanya Kent Konseyi’nde komisyon başkanlığına getirildi. Öz; “Çok sevgili dostlarım Mudanya da yaşamak ayrıcalıktır. Temsilen seçildiğim Mudanya Kent Konseyinde Turizim den sorumlu komisyon başkanı olarak atandım. Allah yardımcımız olsun Mudanya’yı turizm de öne çıkarmak için eksiklerini tespit edip tamamlamak ve Mudanya’yı “Sağlık, Kongre, Tarihi Eser” turizmi ve diğer konularda şaha kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bana bu görevleri tevdi eden Mudanya Belediye Başkanı Sayın Hayri Türkyılmaz, Kent Konseyi Başkanı Sayın Cumhur Aksan, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Osman Gültekin, Demokrat Parti Mudanya İlçe Başkanı Sayın Sibel Koşan başkanlarıma teşekkürü borç bilirim.” İfadeleri ile duyurdu. Öz’ün 5 Üniversite öğrencisi ile birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Aynı davanın neferi olarak yeni görevin hayırlı olsun sn öz yusuf abi…Bu görevi üstün başarı ile sürdüreceğinden adım gibi eminim…mudanyanin tanıtıminda katkın yüksrk olacaktır

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?