İtalyan takıma Türk sponsor

İtalyan takıma Türk sponsor

Ergin Ataman’ın ortaklığını açıkladığı Basket Torino basketbol takımına spor markası Bilcee sponsor oldu. 

İtalya 1. Liginde faaliyet gösteren Basket Torino basketbol kulübünün resmi giyim sponsoru Türkiye’den doğan aktif spor giyim markası Bilcee oldu. 2020-21 sezonundan başlamak üzere 2 yıllık yapılan anlaşma kapsamında Bilcee, Basket Torino takımının kamp, antrenman ve maç malzemelerinin yanı sıra kulüp mağazalarında satılacak lisanslı ürünlerini de üretecek. Moskova ve İtalya’da ofisleri bulunan marka 38 ülkeye spor giyim ihracatı yapıyor.

“Ürünlerimiz Torinoda kulübün resmi satış noktalarında sunulacak”

Sponsorluk anlaşmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Bil Group Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bilce şunları aktardı: “23 yıllık deneyime sahip markamız Bilcee ile; takım sporlarının yanı sıra fitness, koşu, yoga gibi birçok branşa yönelik spor giyim üretimi yapıyoruz. Sporcu odaklı tasarım anlayışıyla kaliteyi birleştirerek spor giyim sektöründeki önemli oyunculardan biri olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Basket Torino kulübüne sponsor olduk, hem Bilcee hem de Basket Torino için bir ilke imza atarak güzel bir işbirliği oluşturduk. Bu kapsamda Bilcee geçen sezondan beri işbirliği yaptığımız Fenerbahçe Kulübü Voleybol takımlarının yanı sıra uluslararası bir basketbol takımıyla da sponsorluk gerçekleştirdi. Basket Torino için kamp, antrenman malzemeleri, maç forma setlerini ve diğer aksesuarları içeren özel bir koleksiyon tasarladık. Basket Torino için ürettiğimiz ürünler aynı zamanda Torino şehrindeki kulübün resmi satış noktalarında da satışa sunulacak. Türkiye’yi dünyada temsil etmeye çalışan kalite ve tasarımıyla öne çıkan bir spor markası olmak istiyoruz. Bu doğrultuda mağaza ve satış noktası ile beraber sponsorluk alanında da yatırımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Bil Group Hakkında
Bil Group; tekstil sektöründe üretici kimliği ile başladığı faaliyetlerine turizm ve otelcilik sektörlerini de ekleyerek büyük çaplı bir şirketler grubu olarak ticari hayatına devam ediyor. Tekstil sektöründe aktif spor giyim alanında 23 yıllık deneyime sahip Bilcee, kaliteli ürünleri, sporcu odaklı tasarımları ile sektörün önemli oyuncularından olmayı hedefliyor. İstanbul, Milano ve Moskova’da bulunan merkez ofisleriyle Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde hızla yaygınlaşan Bilcee, 4 kıtada 38 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. İstanbul’da yer alan 10.000 m2 üretim tesisinde ayda 300 bin parça üretim yapan marka, 2017 yılı itibariyle Türkiye pazarında aktif olarak yer almaya başladı. Bilcee ürünleri www.bilcee.com ve Olivium AVM’de yer alan mağazasında satışa sunuluyor.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?