“DEDE OLDUUMM BEEEEEEENNN…”

“DEDE OLDUUMM BEEEEEEENNN…”

ASGD Genel Başkanı ve İYİ Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı İbrahim ERDOĞAN dede oldu. Gizem ERDOĞAN AKÇALI-Can AKÇALI çiftinin bugün bir erkek çocukları dünyaya geldi.
Genç çift, ATLAS adını verdikleri ilk çocuklarına kavuşmanın sevincini yaşarken, ERDOĞAN Ailesi de ilk kez torun sahibi olmanın mutluluğunu duydu.
İbrahim ERDOĞAN heyecanını sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi:
Hoşgeldin canımızın can parçası torunum…
Yanında olamasak da, kucağımıza alamasak da, minnacık elini tutamasak, kokunu duyamasak da; bu kasvetli dünyada içimizi ışıtan, yüreğimizi aydınlatan, hayatımızı ısıtan güneşimiz oldun…
Bizlere sınır ötesinden öylesine güçlü bir enerji, öylesine kuvvetli bir yaşama sevinci gönderdin ki, tarifi mümkün değil.
Yasakların kalktığı veya bulabileceğimiz ilk fırsatta seninle tanışacağımız günü, yaşam iksirimiz olacağına inandığım kokunu içimize çekeceğimiz ilk anı, daha şimdiden çok özledik.
Tez zamanda kavuşmamız dileğiyle ömrün sağlıklı ve uzun, bahtın açık olsun. Analı, babalı, büyükanneli, büyükbabalı ama her şeyden önemlisi sağlıklı büyüyesin inşallah.
Ailemize hoşgeldin ATLAS torunum, yaşama sırası sende; bizler, büyük vuslata dek, senin yolunu gözlüyor, cennet kokunu özlüyor olacağız.
Dünyaya gelmene izin veren Yüce Allah’a, seni bizlere bağışlasın diye her zaman dua edeceğiz…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?