Dolar 48,0966
Euro 56,1065
Altın 7.170,21
BİST 14.501,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 33 °C
Açık

“Adalet Mecliste Başlar, Geçim Derdi Görmezden Gelinemez!”

STK
06.10.2025
A+
A-

Gönül Boran Özüpak’tan Sert Çıkış: “Adalet Mecliste Başlar, Geçim Derdi Görmezden Gelinemez!”

Emekli ve Emekçiler Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, meclisin halktan koptuğunu ve geçim derdine sırt çevirdiğini sert ifadelerle eleştirdi.

“Meclis halkın sesidir, vicdanıdır. Halk geçim derdindeyken, siyasetçi hâlâ koltuk derdindeyse, o meclis halkın değil; çıkar çevrelerinin meclisidir” diyen Özüpak, Türkiye’deki adaletsiz gelir dağılımına dikkat çekti.

“Emekli aç, işçi yorgun, genç umutsuz… Ama mecliste vekillerin gündemi hâlâ lüks yaşamlar ve seçim hesapları! Bu nasıl temsil anlayışıdır?”

“Kaynak var ama adalet yok!”

Özüpak, bütçenin halkın ihtiyaçları için kullanılmadığını da şu sözlerle dile getirdi:

“Emekliye yok, işçiye yok, EYT’lilere hiç yok! Ama saraya, şatafata, israfa kaynak bitmiyor. Bu adaletsizlik çığ gibi büyürken susanlar, yarın halkın vicdanında mahkûm olacaktır.”

“Derdimiz geçim, gelsin seçim!”

Gönül Boran Özüpak, halkın artık sabrının tükendiğini ifade ederek mesajını net verdi:

“Artık karnımız değil, sabrımız aç! Bu düzen sürdürülemez. Er ya da geç, sandık milletin önüne gelecektir. Biz hazırız! Derdimiz geçimse, çözüm seçimdir!”

#AdaletMeclisteBaşlar etiketiyle halkı ortak ses vermeye çağıran Özüpak, vicdanlı siyaset ve adil yönetim için mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo