Dolar 48,1173
Euro 56,1017
Altın 7.116,07
BİST 14.610,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 32 °C
Parçalı Bulutlu

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan Kocaeli Çıkarması: “Her İlçede Ayrı Bir Coşku, Ayrı Bir İkram!”

27.08.2025
A+
A-

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Kocaeli ziyaretinde teşkilat mensuplarının gösterdiği sıcak ilgi ve misafirperverlikle adeta gönülleri fethetti. “Keşke biraz daha kalsaydık” dedirten ziyaret, dostluk, birlik ve heyecan dolu anlara sahne oldu.

İl Başkanı Eren Genç’ten Örnek Ev Sahipliği

ABP Kocaeli İl Başkanı Eren Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkan Yalçın’ı ve beraberindeki heyeti öyle güzel ağırladı ki, ziyaret bir siyasi programdan çok bir aile buluşmasına dönüştü. Samimiyetin ve teşkilat ruhunun hissedildiği her adımda, ABP’nin Anadolu değerlerine bağlılığı gözler önüne serildi.

Teşkilatlar Tam Kadro Sahadaydı

Kartepe’de Metin İlhan, Mehmet Genç, Habip Başaran ve Fikret Bayram sahadaki çalışmalarıyla tam kadro gövde gösterisi yaptı. Karamürsel’den Kadir Uysal Başkan, heyete yakın desteğiyle güç kattı. İl Yönetim Kurulu’ndan Erkan Edeş de program boyunca aktif katılım sağlayarak sürece katkı sundu.

Genel Başkan Yalçın’dan Teşkilata Övgü

Kocaeli teşkilatının heyecanı ve özverisi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Bedri Yalçın, “Bizim bu teşkilat maşallah düğün konvoyu gibi… Her durakta ayrı bir coşku, her ilçede ayrı bir ikram!” sözleriyle duygularını paylaştı.

ABP’nin Kocaeli buluşması, hem parti içi dayanışmayı hem de halkla bütünleşme enerjisini bir kez daha gözler önüne serdi. Partililer, bu birlikteliklerin artarak süreceğini ifade etti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo