Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Açık

“Açılım Sürecinde Türkiye” Sergisi 5 Temmuz’da Gemlik’te Açılıyor

03.07.2025
A+
A-

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği ve büyük yankı uyandırması beklenen “Açılım Sürecinde Türkiye” sergisi, 5 Temmuz Cumartesi günü Gemlik İskelesi Meydanı’nda ilçe halkıyla buluşacak. Saat 14.30-19.30 arasında açık olacak sergiye tüm vatandaşlar davet edildi.

Sergide, “açılım süreci” adı altında Türkiye’nin güvenliği ve birliği üzerinde oynanan kirli oyunlar, terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği kanlı saldırılar ve bu süreçte hayatını kaybeden kahraman şehitlerin anıları belgelerle, gazete kupürleri ve çarpıcı fotoğraflarla anlatılacak.

Şehitler Unutulmayacak, Tarih Hatırlatılacak

Sergide, sadece terörün acı bilançosu değil, aynı zamanda şehit ailelerinin yürek burkan açıklamaları ve Türk milletinin verdiği destansı mücadele de yer alacak. Zafer Partisi’nin bu çalışması, yakın tarihin en tartışmalı ve en fazla acı barındıran dönemlerinden birine ışık tutmayı amaçlıyor.

Zafer Partisi’nden Açıklama: “Vatan Uğruna Can Verenleri Unutmadık, Unutturmayacağız”

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bu sergiyle sadece bir dönemi değil, bu topraklar için canını veren vatan evlatlarını da bir kez daha anmak istiyoruz. Açılım süreci adı altında yaşanan acıların, verilen ödünlerin ve yapılan hataların bedelini milletimiz ağır ödedi. Biz, bu süreci unutturmamak, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak adına halkımızı 5 Temmuz Cumartesi günü Gemlik İskelesi Meydanı’na davet ediyoruz.”

Sergi daha önce Bursa’da Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde de açılmış, Emekli Tümamiral Cihat Yaycı da burada yaptığı konuşmayla büyük ilgi toplamıştı.

Tüm halkımız davetlidir.
**Tarih: 5 Temmuz Cumartesi
Saat: 14.30 – 19.30
Yer: Gemlik İskelesi Meydanı**

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.