Dolar 46,9975
Euro 53,6802
Altın 6.171,38
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30 °C
Parçalı Bulutlu

Fatma Kayakoparan: “Kadınların Hakları, Her Günü Hak Ettiği Şekilde Kutlanmalı”

08.03.2025
A+
A-

Fatma Kayakoparan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların eşit hakları ve güçlü bir toplum için mücadelesine devam ettiklerini belirtti. Kadınların her alanda yer alması gerektiğini vurguladı

Anadolu Birliği Partisi İstanbul İl Başkanı Fatma Kayakoparan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadınların toplumdaki önemli rolüne dikkat çekerek, toplumsal eşitlik ve hakların güçlendirilmesi için atılması gereken adımları vurguladı. Kayakoparan, “Kadınların hakları sadece bir günü değil, her günü hak ettiği şekilde kutlanmalı ve korunmalıdır. Kadınlar, toplumların temeli, ekonomilerin itici gücü ve geleceğin liderleridir” dedi.

Kayakoparan, parti olarak kadınların her alanda eşit fırsatlara sahip olması için mücadele ettiklerini ve kadınların güçlendirilmesinin, sadece onların değil, tüm toplumların yararına olacağını belirtti. “Kadınlar, iş dünyasında, siyasette, eğitimde, sanatta ve her alanda kendi potansiyellerini keşfettikçe, toplumun dönüşümü hızlanacak ve sürdürülebilir bir kalkınma sağlanacaktır” diye konuştu.

Fatma Kayakoparan, İstanbul’daki kadınların sorunlarını çözmek adına çeşitli projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirterek, “Kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal haklarını savunarak, onların sesini daha güçlü duyurmayı hedefliyoruz. Kadınların özgürleşmesi, toplumun eşitliğe ve huzura doğru yol almasını sağlar” ifadelerini kullandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fatma Kayakoparan, tüm kadınlara, “Kendinize inanın, gücünüzü keşfedin ve her alanda daha fazla yer alın. Toplumları şekillendiren, geleceği inşa eden kadınlardır. Kadınlar, bugün olduğu gibi her zaman güçlü kalacak ve daha aydınlık bir yarının temellerini atacak” diyerek, kadınların toplumdaki eşit ve güçlü yerini savundu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.