Dolar 47,3483
Euro 53,8988
Altın 6.209,27
BİST 13.774,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26 °C
Az Bulutlu

Hitachi Astemo Türkiye, MESS yetkililerini ağırladı

18.12.2024
A+
A-
  • Global otomotiv teknoloji şirketi Hitachi Astemo’nun Türkiye fabrikasının, ülkemize ve sektöre katkıları sürüyor. Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) yetkilileri, Hitachi Astemo’nun sendika ile iş birliğinin 10. yılı dolayısıyla firmaya teşekkür ziyaretinde bulunarak, plaket takdim etti.

27 ülkede yaklaşık 140 tesiste 90.000 kişiyi istihdam eden global bir otomotiv teknoloji şirketi olan, binek ve hafif ticari araçlar için fren üretiminde ülkemizin en büyük firması konumundaki Hitachi Astemo Türkiye fabrikasının, ülkemize ve sektöre katkıları sürüyor.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) yetkilileri, Hitachi Astemo’nun sendika ile iş birliğinin 10. yılı dolayısıyla firmaya teşekkür ziyaretinde bulunarak, plaket takdim etti.

Ziyarette Astemo adına Türkiye İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürü Elif Akça yer alırken, MESS adına da Kadir Günay ve Emre Büyükkarabostanoğlu hazır bulundu.

Ziyarette MESS yetkilileri, üyeliklerinin 10. yılı dolayısıyla Hitachi Astemo’yu kutlarken, birlikte başarı dolu yıllar temennisinde bulundu. Ayrıca kendilerini en güzel şekilde ağırladıkları için Astemo’ya teşekkürlerini iletti.

“İnsana yatırım, geleceğe yatırım” vurgusu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Astemo Türkiye İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürü Elif Akça ise “Hitachi Astemo Türkiye olarak, üretim gücümüz ve küresel bilgi birikimimizle, ülkemiz ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyoruz. İnsan kaynağımıza yaptığımız sürekli yatırımlar, bir anlamda firmamızın ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlardır. Çalışanlarımızın gelişimi için sağladığımız fırsatlar da iş birliğimizin temellerini güçlendiriyor.

Bu iş birliği, sadece şirketimiz için değil aynı zamanda Türkiye’nin sanayi sektörü için de büyük önem taşımaktadır. MESS’e bu anlamda destek ve katkıları için teşekkür ederiz” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo