Dolar 48,1350
Euro 56,2176
Altın 7.126,87
BİST 14.575,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 32 °C
Parçalı Bulutlu

TESCİLLİ GÜZEL DİLARA KIRMIT YİNE ODAK NOKTASI ODU.

18.10.2024
A+
A-

DÜNYACA ÜNLÜ MODA MARKASI SAVE THE DUCK TÜRKİYE’YE GELİŞİNİ KUTLADI

TESCİLLİ GÜZEL DİLARA KIRMIT YİNE ODAK NOKTASI ODU.

Dünyaca ünlü vegan moda markası Save the Duck, Türkiye’ye gelişini ünlü isimlerin katıldığı görkemli bir davetle kutladı. Serhat Kaynarpınar daveti ile aralarında İlayda Oymak, Melı̇k ve Ecem Buğse Kam, Halil İbrahim Ceyhan, Özge Ulusoy, Seçkin Piriler ve Arzu Kunt gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu Venedik Sarayı’nda gerçekleşen davette, markanın yaratıcısı Nicholas Bargi ve Türkiye CEO’su Pınar Akçam bir konuşma yaptı. Türkiye’ye markayı getirmekten memnuniyet duyduklarını belirten Akçam, kısa bir süre içinde mağaza sayılarını artıracaklarını belirtti. Sürdürülebilir moda anlayışını ülkemize taşıyan ve milyonlarca ördeği kurtarma misyonuyla bilinen Save The Duck, yeni koleksiyonuyla doğaya olan hassasiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul’da İtalyan başkonsolosluğunda Venedik sarayında yapılan defilede ünlü model Dilara Kırmıt, sunumları ve güzelliğiyle odak noktası olurken, farklı havasıyla izleyenleri büyüsü altına aldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo