Dolar 49,5202
Euro 55,7063
Altın 6.633,21
BİST 11.721,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 13 °C
Yağmurlu

CEM BELEVİ “ZEHİRLENDİM “

23.03.2024
A+
A-

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Cem Belevi, kariyerindeki müzikal değişimi yepyeni bir albümle karşılıyor. Bugüne kadar yayınladığı albüm ve teklilerle pop müzikte öne çıkan sanatçı, üretimini yeni nesil aranjörlerle farklı bir boyuta taşıyor. Belevi 2024 yılında yayınlamayı planladığı “Zıt” albümünden şarkıları gün yüzüne çıkarmaya başlıyor. 

Açılışı “Zehirlendim” İle Yapıyor.

Albümün ilk teklisi “Zehirlendim”, dünyanın en güzel duygusu sevginin acıtan, zehirleyen taraflarının sevdikçe artan dozunu ve sevgi bağımlılığını anlatan hikayesi, besk pop öğelerden oluşan soundu ile dikkat çekecek. Söz ve bestesi Cem Belevi’ye ait olan “Zehirlendim”in düzenlemesine ise Esad Fidan imza attı. Belevi, şarkının Cumhur Kaplan yönetmenliğinde çekilen videosunda kendisinden vazgeçmiş bir adamı canlandırdı.

Cem Belevi’nin yeni teklisi “Zehirlendim”, iki farklı versiyonu ile BLV etiketiyle 22 Mart 2024 Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yüz Ağdası
Yeni Slow Radyo