Dolar 48,1347
Euro 56,1836
Altın 7.111,39
BİST 14.572,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Parçalı Bulutlu

SİMGE’Yİ DİNLERKEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR…

24.02.2024
A+
A-

Dünyaca ünlü Alman müzik grubu Schiller ve Türk pop müziğinin yıldız ismi Simge, 13 Nisan’da İstanbul’da konser verecek. Grubun kurucusu Christopher von Deylen ve Simge, konser öncesi hazırlıklar için bir araya geldi.

SCHILLER TÜRKİYE’YE GELİYOR!

Dünyaca ünlü Alman müzik grubu Schiller’in Türkiye’de vereceği ilk konserde, kendilerine Simge  eşlik edecek.

Organizasyonunu Art Symphony’nin üstlendiği konser, 13 Nisan’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.

Grubun kurucusu Christopher von Deylen ve Simge,konser  öncesi hazırlıklar için İstanbul’da bir araya geldi.

Dev konser ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, çok heyecanlı olduklarını dile getirdi.

CHRISTOPHER: ‘SİMGE’Yİ DİNLERKEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR’

Simge’nin sesine ve şarkılarına hayran olduğunu söyleyen Christopher, kendisiyle tanışmasını anlattı. Konser için gittiği Tahran’da araçta şoförün ‘Yankı’ şarkısını açtığını ve o anda tüylerinin diken diken olduğunu belirten sanatçı ‘Duyduğum sesi şoföre sordum ve Simge olduğunu öğrendim. İran’da da kendisini çok seviyorlar. Ben de şarkılarını çok seviyorum. Organizatörlere buradaki konserimde Simge ile sahne almak istediğimi söyledim. Onunla aynı sahneyi paylaşacağımız için çok mutluyum’ dedi.

SİMGE ‘SCHILLER’İN ALBÜMÜNDE ŞARKI SÖYLEYECEĞİM’

Schiller grubunu yıllardır dinlediğini ve çok sevdiğini söyleyen Simge ise Christopher’ın İran’da yaşadığı anın kendisini çok duygulandırdığını ve ağladığını belirtti. Sanatçı, ileride Schiller’in albümlerinde şarkı söyleyeceğini ve Almanya’da da birlikte konser yapabileceklerini açıkladı.

CHRISTOPHER: TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUM, İSTANBUL, EŞSİZ BİR GÜZELLİKTE

Toplantının sonunda Türkiye’ye olan sevgisini anlatan Alman sanatçı, İstanbul’a ise  hayran olduğunu ve Almanya’da herkese Türkiye’ye gitmeleri gerektiğini söylediğini belirtti. Sanatçı, önümüzdeki günlerde biletleri satışa çıkacak olan konserde İstanbul’a özel şovlar hazırladıklarının ve müzikseverlere görsel bir şölen yaşatacaklarının altını çizdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo