Dolar 48,1350
Euro 56,2420
Altın 7.125,25
BİST 14.676,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Parçalı Bulutlu

Akaryakıt zamlarına manken Duygu Çakmak’tan ilginç protesto: En pahalı moda çekimi

21.12.2023
A+
A-

Son aylarda üst üste gelen akaryakıt zamlarına ilginç bir bir protesto da Manken Duygu Çakmak tarafından geldi. Önceki zamlara alışmadan her gün artan akaryakıt fiyatlarını protesto etmek amacıyla benzin istasyonunda moda çekimi gerçekleştirdi.

Modacı Fırat KAPLAN’ın özel tasarımı olan bu kıyafetı Moda fotoğrafçısı Metin Otu ve Görüntü yönetmeni Fatih Öztop tarafından çekildi.

Benzin istasyonundaki moda çekimi hakkında konuşan Manken Duygu Çakmak, ‘En güzel kıyafetlerimizle en iyi mekanlarda çekim yaparız. Şuan Türkiye’de en lüks mekanlar benzin istasyonları, umarım bu da son olur en çok para harcanılan yer benzin istasyonu olmaz ‘ ifadelerinde bulunarak akaryakıt zamlarına dikkat çekti ve o anlardan ortaya bu pozlar çıktı.” ifadelerini kullandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo