Dolar 48,0884
Euro 56,2021
Altın 7.218,21
BİST 14.473,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Parçalı Bulutlu

GENÇ RESSAMIN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU COLLECTIVE RESİM SERGİSİ AÇILDI

01.12.2023
A+
A-

İlayda Metan’ın “Collective Resim” Sergisi, Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. organizasyonuyla Bodrum Kent Müzesi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu sanatçı İlayda Metan’ın birçok farklı eserinin yer aldığı sergide Mjoraşi Bozo, Yörünge, Tutulum, Mzesku, Luna Scura ve Telepati gibi tuval çalışmaları ziyaretçilerle buluştu.

Sanatla henüz yeni tanışmadığını söyleyen İlayda Metan yaptığı konuşmada sözlerine şöyle devam etti: “Sergimiz toplumla iç içe olan bir sergi. Ben sadece onları tuval bezine dökerek aracı oldum. Onlara bir şeyler katıp öğretecek olan sizlersiniz. Bunun bilincinde olalım. Büyük ihtimalle hepimiz kendinizden bir şeyler bulacaksınız. Karşınızda duran şey kesinlikle bir yaratılıştan fazlası.”

Desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a ve ekibine teşekkür eden genç sanatçı ressamlık dışında edebiyat, grafik tasarım, sanat tarihi ve sanat yönetimi dallarına da çalışmalarını sürdürüyor.

İlayda Metan’ın Collective Resim Sergisi Bodrum Kent Müzesi’nde, 7 Aralık Perşembe gününe kadar 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo