Dolar 48,2370
Euro 55,9200
Altın 6.908,74
BİST 14.641,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26 °C
Hafif Yağmurlu

BURSA’NIN İLK GENÇ GİRİŞİMCİ KAMPI ERİCEK’TE DÜZENLENDİ

07.11.2023
A+
A-

Bursa’nın İlk Genç Girişimcilik Kampı Gürsu Ericek Adrenalin Park’ta gençlerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi. 220 gencin katıldığı kampta dopdolu bir eğitim içeriği ile genç girişimcilere çok farklı ve anlamlı bir deneyim kazandırıldı.

220 GENÇ DOĞAYLA İÇİÇE EĞİTİM ALDILAR

Bursa’nın İlk Genç Girişimcilik Kampı Gürsu Belediyesi AR-GE Müdürlüğü’ne bağlı Kollektif Kariyer Merkezi ve Dijimer işbirliğinde Gürsu Ericek Adrenalin Park’ta gerçekleştirildi. İki gün dopdolu içeriklerle geçen kampta girişimci gençler için özel bir kamp programı hazırlandı. 220 genç için Temel Kampçılık ve Afet Bilinçlendirme Eğitimleri; Gürsu Arama (GÜRAK) ve Bursa Arama Kurtarma Ekibi Spor Kulübü Derneği (BAKUT) koordinasyonunda gerçekleşti. Katılımcı gençlere Ayak İzi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü gönüllüleri de destek oldu. Gürsu Belediyesi’nin 60 çadır kurarak kamp alanında misafir ettiği öğrenciler doğa ile baş başa kalmanın ve yeni bilgiler öğrenmenin keyfini çıkardı.

Gençleri kampta ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Geleceğin girişimci gençleri ile burada bulunmak büyük keyif. Şahsen bu eğitimler sürecinde gençlerden çok güzel fikirler aldık, onlara güzel fırsatlar sağladık. Ancak doğanın içinde hem bir arada olmanın hem de böylesine güzel eğitimler almanın farkı çok başkadır diye düşünerek bu kampı düzenledik. Çıkacak yeni fikirlerin ve doğacak yeni projelerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ericek Adrenalin Park’ta dolu dolu iki gün geçiren gençler ayrıca doğa yürüyüşü, su sporları, zipline gibi aktivitelere de katıldılar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo