Dolar 48,1132
Euro 56,1043
Altın 7.107,80
BİST 14.610,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 34 °C
Açık

EN BÜYÜK HAYALIM HAWAAİİ’DEN BİR VİLLA ALMAK

19.07.2023
A+
A-

Rekor dinlenme oranlarıyla, yeni nesil yıldızlar arasında işaret edilen Emirhan Nam-ı diğer Çakal GQ Türkiye dergisi çekimleri için kamera önüne geçti. Verdiği pozlar sosyal medyada da çok beğenilen Çakal’a övgüler yağdı.

GQ Türkiye dergisi için Tolga Akış’a samimi açıklamalarda bulundu. Çakal “Mesela bir gün bir doğum günü partisinden stüdyoya geçildi, stüdyoda Future ve Metroboomin ile karşılaştım. Benim için acayip bir duygu böyle dev isimlerle aynı ortamda olmak. Mesela yemek yediğin yerde yan masana bir anda Kanye West ya da Wiz Khalifa oturabiliyor. Acayip bir fırsatlar cenneti gibi, kontakların sınırı yok. Şu an dünya çapında olan, çok başarılı bulduğum prodüktörlerden Metroboomin’ın tüm ekibini tanıyorum orada. Onlarla tanışmak bile büyük bir olaydı benim için ki insanlarla tanışmaya devam ettikçe kendi kişisel gelişimimi hızlandırıyormuş gibi hissetmek beni pozitif anlamda iyi etkiliyor. Yani enerjim çok uyuşuyorsa, şarkıyı çok sevmişsem o an hemen çıkartalım kafasına giriyorum. Öyle şu an beklesin diyerek kenarda duran 60-70 şarkım olmuştur belki. Valla şu an ölsem önümdeki 10 seneyi doldururum. Müziğe başlamamın 3. şarkısında bam diye piyasaya düştüm. Umarım sınırlarımı aşmaya, her seferinde kendimi yenilemeye devam edeceğim. Her seneye baktığımda kendimi geliştirerek inandığım şeyi yapmaya devam ediyorum, insanlar da yorum yapmaya devam ediyor. Eğer yorum yapmayı bırakırlarsa zaten biz başarıyı kaybediyoruz demektir. Bu başarıya sahip olacağımı her zaman düşünüyordum ama bu işe başlamadan bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum. Bir şeye sahip olayım artık şu benim olsun dediğim sadece Hawaii’den bir villa almak istiyorum” dedi.

GQ TÜRKİYE YAZ 2023 115

Röporaj; Tolga Akış

Fotoğraf: Berat Soner Çapın

Stylıng: Muhammed İloğlu

Sanat Yönetmeni: Elif Alım

Fotoğraf Editörü: Müge Yorulmaz Güven

 Prodüksiyon: Neslişah Helvacı

Makyaj : Burak Şener

 Saç: Dinçer Yağcılar

 Styling Asistanı: Sena Yavuz                                                          

Video Künye

Yapım / Production: Hypers New Media

Yönetmen / Director: Mehmet Can Damatoğlu

Uygulayıcı Yapımcı / Executive Producer: Sedat Demirtopuz

Yapım Koordinasyon / Production Coordination: Tuba Kıymaz

Kurgu / Edit: Ece Öztatlı

Kamera Ekibi / Camera Team: Emre Kalaman, Ekrem Özdemir

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo