Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Açık

ZAFER GEMLİK; Gelecek nesillere müreffeh bir ülke bırakma hedefi ile gayret içinde olacağız

28.03.2023
A+
A-

Zafer Parti Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı imza kampanyası nedeniyle yayınladığı mesajında; 22-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı adaylığı için imza kampanyasında Zafer Partisi önderliğinde kurulan Ata İttifakı’nın adayı Dr Sinan Oğan için yürüttüğümüz imza kampanyası boyunca her zaman desteklerini esirgemeyen Turgay Tüfekçioğlu hocama, sevgili oğlu Ertuğ Tüfekçioğlu’na ,Teşkilat Başkanım Mehmet Ali Sulhan’a ,hiç durmadan şehir merkezinin dışındaki Gemlik İlçe Seçim müdürlüğüne ve Orhangazi ilçe seçim müdürlüklerine gönüldaşlarımızın imza vermeleri için durmadan, yorulmadan ulaşımlarını sağladıkları için ve kampanya boyunca yanımda olarak destek veren geçmiş dönem il yönetim kurulu üyesi Yeter Yılmaz ve ilçe Sekreterim Üzeyir Aykuş’a ,imzalarını atmak için ilk günden itibaren bizlerle olan Zafer Partisi üyelerimize, başka partilerde olup bizlere imza veren gönüldaşlarımıza ,dost ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
YSK kesinleşen Cumhurbaşkanı adaylarını resmen açıkladı ve yayınlanması için resmi gazeteye gönderdi ve buna göre kesinleşen Cumhurbaşkanı adayları ;
-Sinan Oğan
-R.Tayyip Erdoğan
-Kemal Kılıçdaroğlu
-Muharrem İnce
Sinan Oğan’ın adaylığının kesinleşmesi ile Türk milliyetçiliği idealinde olanlar böylelikle adaysız kalmamış oldu.
Bundan sonra takdir yüce Türk milletimizindir.
Bugünden itibaren, artık sadece Zafer Partisinin bir mensubu değil, büyük Türk Milletinin kurtuluşu ve küllerinden yeniden doğuşu için mücadele eden bir neferi bilinciyle hareket edip, ülkemizi yeniden kazanarak gelecek nesillere müreffeh bir ülke bırakma hedefi ile gayret içinde olacağız.
Artık bizler Türk Milleti’nin yegane umudu olarak Zafer Yolu’nda hep birlikte omuz omuza yürüyeceğiz.
Önümüzdeki günler, uğraş günüdür, çaba günüdür, vatanımız için canla başla yorulmadan çalışma günüdür.
Bu zorlu yolda hiç durmadan yürüyeceğime söz veriyorum.
Unutmayınız; Tanrı vatanını sevenlerin yanındadır.
Zaferimiz Kut’lu Olsun…
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Ne mutlu Türk’üm diyene!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.