Dolar 48,0821
Euro 56,1261
Altın 7.169,21
BİST 14.556,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31 °C
Az Bulutlu

Deprem bölgesindeki şirketlere pozitif ayrımcılık yapılmalı

24.02.2023
A+
A-
6 Şubat itibarıyla meydana gelen depremlerin hasar bıraktığı 11 ildeki yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak ST Endüstri Medya Grup, deprem bölgesindeki işlerin tekrar başlaması ve işsiz kalan çalışanlara istihdam oluşturulması için kendi bünyesinde faaliyet gösteren Endüstri Radyo ve Endüstri Forum ile ücretsiz pazarlama desteği verecekleri ‘Depremzede İşsiz Kalmasın’ projesini hayata geçirdi. Bu kapsamda 44 sektörden 140 bini aşkın şirketle görüşmelere başlandı.
Dünya Sağlık Örgütü’nün Avrupa için son 100 yılda gerçekleşen en kötü felaket olarak nitelendirdiği Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin hasar bıraktığı 11 ildeki yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak ST Endüstri Medya Grup, deprem bölgesindeki işlerin tekrar başlaması ve işsiz kalan çalışanlara istihdam oluşturulması için kendi bünyesinde faaliyet gösteren Endüstri Radyo ve Endüstri Forum işbirliğiyle ücretsiz pazarlama desteği verecekleri ‘Depremzede İşsiz Kalmasın’ projesini hayata geçirdi.

Deprem bölgeleri için pozitif ayrımcılık yapılmalı”

ST Endüstri Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak, projelerine dair düşüncelerini şu sözlerle aktardı: “Ülkemizde art arda yaşanan depremlerden dolayı derin bir üzüntü yaşıyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımızın en hızlı şekilde eski hayatlarına dönmeleri için bölgedeki şirketlerimize pozitif ayrımcılık yapmak gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden ‘Depremzede İşsiz Kalmasın’ projesini başlattık. Proje kapsamında deprem bölgesindeki şirketlerin marka iletişimine ücretsiz destek olarak yeni müşteriler bulabilmelerine ve böylece bölgede işsiz olan kişilere de iş imkanı oluşturulmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.”

44 sektörden 140 bini aşkın şirketle görüşüyorlar

Yardım projesi için Endüstri Forum’u havuz olarak değerlendireceklerini, bunun yanı sıra Endüstri Radyo da dahil olmak üzere şirketlerinin tüm iletişim kanallarını da aynı anda kullanarak duyurular yaptıklarını belirten Recep Akbayrak, “44 sektördeki 140 binden fazla şirketle sürekli temas halindeyiz. Bu işletmelerden, satın alma süreçlerinde belli bir süre depremden etkilenen illerimizi tercih etmelerini rica ediyoruz. Bu sayede bölgedeki şirketlerin hızla toparlanmasına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Bu süreç depremden etkilenmeyen 70 ilin ortak meselesi olmalı”

Projede deprem bölgesinde yer alan ve başka ilde şubesi olmayan şirketlerin faaliyet konularını kısaca özetleyen bilgileri forum sitelerinde yer alan ‘Ticaret Yapıyorum Depremzedeyim’ sayfasına eklemelerinin yeterli olduğunu söyleyen ST Endüstri Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak, “Depremzedelerimize yardım etmenin bir sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Zaten imkanı olan herkesin elinden geleni yaptığını da görüyoruz. 11 ilimizdeki şirketlerin bir an önce toparlanması ve insanların yeniden çalışabilmeleri için bu sürecin diğer 70 ilimizdeki tüm şirketlerin de ortak meselesi olması gerektiği kanısındayız” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo