Dolar 46,4979
Euro 52,8475
Altın 6.097,83
BİST 14.458,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30 °C
Parçalı Bulutlu

GÜRSU’YA YENİ BİR YAŞAM ALANI DAHA KENT PARK

03.02.2023
A+
A-

Gürsu Belediyesi ilçeye yepyeni bir proje daha kazandırıyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine harekete geçtiği projenin ismi de Gürsu Kent Park olarak belirlendi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizde tel altı olarak bildiğimiz bölgenin çehresini değiştiriyoruz. Yeni projemiz için çalışmalara başladık, bölge halkımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağımız çok kapsamlı bir proje hazırladık” diye konuştu.

Bursa Gürsu'ya yeni yaşam alanı!

Gürsu’daki ‘tel altı’nın kaderini değiştiriyoruz Gürsu Belediyesi ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan ve ‘tel altı’ olarak bilinen bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırmak için harekete geçen Gürsu Belediyesi özel bir proje hazırladı.

Kent Park projesi için ilk harç döküldü.5 bin metrekare alanda başlanan projeyi yerinde inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Kent Park adını verdiğimiz projemiz aslında yepyeni bir yaşam alanı.

İçinde butik pazar alanı, sanat evi, çay evi, etkinlik çayırı, koşu ve bisiklet yolları, alışveriş ve satış alanları, kafe ve amfi gibi alanları birbirlerini tamamlayacak yapıları koordineli olarak planladık.

Hem Kurtuluş mahallesi sakinleri hem de ilçe halkımızın ihtiyaçlarını büyük ölçüde cevap verecek olan Kent Park projemizi Mayıs ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımızın burada keyifli bir yaz yaşamalarını sağlayabilecek olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.