Dolar 48,1173
Euro 56,1964
Altın 7.156,35
BİST 14.697,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 33 °C
Açık

Rengarenk 30 Yıl

02.02.2023
A+
A-

‘’Ünlülerin İletişimcisi’’ olarak bilinen Özgür Aras, meslek hayatının 30.yılında BeMan OnAir dergisine kapak oldu.

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, meslek hayatının 30. yılını 7 Şubat akşamı İstanbul’da Jolly Joker Private ‘da sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok önemli ve ünlü ismin katılacağı 400 kişilik davetli ile kutlayacak.

BeMan OnAir Dergisi ile yaptığı çekim & röportajda, Zerrin Özer ile başlayan meslek hayatından, ünlülerle çalışmanın keyifli ve zor yanlarına kadar birçok soruya samimiyetle cevap veren Aras, 30 yılını ‘’4 nesildir döneminin en popüler ve ünlü isimleriyle; iyisiyle kötüsüyle, alkışıyla kriziyle rengarenk geçti’’ diye tanımlıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yeni Slow Radyo