Bursa’nın her yönüyle bir marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır

Bursa’nın her yönüyle bir marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır

Bursa Valisi Yakup Canbolat, yeni yıl için mesaj yayımladı.

HABER OSMAN ÇETİN

Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan yeni yıl mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat‘ın yeni yıl mesajı şöyle;

“Öncelikle Cumhuriyetimizin 100. yılının heyecanını bize şimdiden hissettiren 2023 yeni yılınızı gönülden kutluyor, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

2022 yılını uğurlarken görüyoruz ki hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı tatlı hatıraları ile gerek ülkemiz gerekse dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan bir yılı daha geride bırakıyoruz.

2022 yılında dünyada yaşanan göçlere, savaşlara, yaşanan insani ve ekonomik krizlere bakarak kimilerinin insan haklarından, kandan ve gözyaşından fırsatlar çıkararak ahlaki çöküntü içerisinde olduklarına, kimilerinin de insana, hayvana, doğaya ve insanlığın ortak miraslarına katkı sunmaya çalıştığı bir yılı geride bıraktığına şahit oluyoruz.

Ne mutlu bizlere ki millet olarak geride bıraktığımız yılda yine mazlumların yanında olduk, onların hali ile hemhal olduk. 2023 yılında da gücümüze inanarak, umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan yine ve yeniden üzerimize düşen ne varsa hepsini yapmaya devam edeceğiz.

Geride bıraktığımız yılda ilimize, ilimizin siz güzel insanlarına tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katmaya gayret ettik. Yeni yılda da ilimizin sahip olduğu maddi ve manevi değerleri en faydalı şekilde kullanarak siz halkımızın hizmetinde olmaya var gücümüzle devam edeceğiz.

İlimizin bizlere en güzel miras olduğu bilinci ile, Bursa’nın her yönüyle bir marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda bizim en büyük gücümüz ve avantajımız, tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilimizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olmasıdır.

2022 yılında Bursamıza her alanda pozitif dokunuşlarla emeği geçen iş vereninden işçisine, memurundan çiftçisine, erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına kadar herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu vesile ile aziz milletimizin ve siz Bursalı hemşehrilerimin yeni yılını kutlarken, 2023 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sizlere saygılarımı ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel bir yıl temenni ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?