DORUK AKADEMİDE GÜNDEM KURUM KÜLTÜRÜ…

DORUK AKADEMİDE GÜNDEM KURUM KÜLTÜRÜ…

Doruk Hastaneleri’nde çalışanların kişisel gelişimini desteklemek ve çalışan-hasta iletişimini güçlendirmek amacıyla kurulan Doruk Akademi’nin yeni dönem çalışmaları, Doruk Nilüfer Hastanesi’nde yapılan ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı’nın katıldığı toplantıda gözden geçirildi.

HABER OSMAN ÇETİN


Yaklaşık 1,5 sene önce faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar 120 eğitim semineri düzenleyen Doruk Akademi’nin, yeni eğitim konusu olarak kurum kültürünün çalışanlara aktarılması olarak belirlendi.
Toplantıda konuşan Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, “Doruk isminin Bursa’da büyük bir marka haline gelmesinin en önemli sebebi hasta odaklı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya gösterdiğimiz özendir” dedi.
Doruk Hastaneleri olarak çalışanlarının eğitimini önemsediklerini ve bu nedenle Doruk Akademi’nin büyük bir görev üstlendiğini belirten Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, Kısa süre içerisinde açılacak olan Doruk Nilüfer Hastanesinde birisi ameliyathanelerden canlı görüntü ve ses aktarımı özelliğine sahip konferans salonu olmak üzere 5 adet eğitim ve toplantı salonu yer aldığını ve açılışla birlikte tüm çalışanların hizmet içi eğitimlerini bu salonlarda gerçekleştireceklerini söyledi.
Doruk Akademi bünyesinde eğitimci olarak görev alan Uzm. Dr. Seval Özdemir, Uzm. Dr. Meltem Öner, Uzm. Dr. Sabahattin Karakaya, Dyt. Gülnihal Topal, Dyt. Zülal Mutlu, Psk. Irmak Aygül, Psk. Merve Mutluç, Başheşire Yardımcısı Merve Nur Özgel, Hastane Yöneticisi Merve Aydın ile Nilüfer Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Ayhan Kalyoncu ve Doruk Yıldırım Hastanesi Başhekimi Dr. Cemal Turhan’ın katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda Doruk çalışanı olmanın ayrıcalıkları ve kurum kültürünün yaygınlaştırılmasının önemi ele alındı.
Toplantıdan sonra Doruk Akademi üyeleri inşaatı tamamlanan ve açılmak için gün sayılan Güney Marmara’nın en büyük özel hastanesi olan Doruk Nilüfer Hastanesinde bir tanıtım turu gerçekleştirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?