TURKCELL VADİ’DE ADAMLAR KONSERİ

TURKCELL VADİ’DE ADAMLAR KONSERİ

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarını ağırlayan, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ, Ağustos ayında da konserlerine son hızıyla devam ediyor.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor

14 Ağustos Pazar günü, şarkılarındaki ilham kaynaklarının Turgut Uyar şiirleri, “Kara Kitap” (Orhan Pamuk), “Aylak Adam” (Yusuf Atılgan) gibi Türk edebiyatının önemli eserleri olduğunu röportajlarında bahseden yerli rock sahnesinin en sevilen ekiplerinden Adamlar grubu sahne alacak.

Adamlar, Tolga Akdoğan (vokal, elektrik gitar), Berkan Tilavel (davul), Gürhan Öğütücü (elektrik gitar, geri vokal) ve Berat İşçioğlu (bas gitar)’ndan oluşuyor.

‘Eski Dostum Tankla Gelmiş’ albümüyle dikkat çeken Adamlar, özellikle dinamik performanslarıyla tanınıyor. İkinci albümleri “Rüyalarda Buruşmuşuz”u 2016’da yayımlayan ekip, 2019 yılında çıkardıkları 3. stüdyo albümleri ‘Dünya Günlükleri’ ile zirveye ulaştı.

2021’in Kasım ayında yayınlanan ‘Harekete Kimse Mani Olamaz’ albümlerinin 1. Part’ıyla bambaşka bir sound’da dinleyicileriyle buluşmuştu.

Pek çok janrı Türkçe sözlerle bir araya getirerek kompakt bir müzik deneyimi sunan grup, Hip-Hop’tan uzun havaya, tangodan Rock’ın en damar hallerine girip çıkıyor. Bu süreçte ‘Harekete Kimse Mani Olamaz’ albümlerinin 2.part için çalışmalarına da devam eden grup, pazar akşamı Turkcell Vadi sahnesinde unutulmayacak bir konsere imza atmaya hazırlanıyor.

 

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

 Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?