TOM CRUISE EFSANESİ, “TOP GUN: MAVERICK” ile 15-16 AĞUSTOS’TA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE SİNEMASI’NDA!

TOM CRUISE EFSANESİ, “TOP GUN: MAVERICK” ile 15-16 AĞUSTOS’TA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE SİNEMASI’NDA!

Tom Cruise’u dünya çapında bir yıldız yapan “Top Gun”ın 36 yıl sonra çekilen devam filmi “Top Gun: Maverick”, 15-16 Ağustos’ta art arda iki gösterimle KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda! Cruise’un başrolünde yer aldığı “Top Gun: Maverick”, usta pilot Pete “Maverick” Mitchell’in eğitmen olarak hava kuvvetlerine geri dönüşü sonrası yaşananları işliyor. Yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski’nin oturduğu aksiyon filminde Altın Küre ödüllü oyuncuya, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Ed Harris, Jon Hamm, Miles Teller, Glen Powell, Lewis Pullman gibi yıldızlar eşlik ediyor. URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati 21.00 olan KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın gösterimleri için biletler biletinial.com’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması dünya çapında ses getiren popüler yapımları, Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla lezzetli yiyecek ve içecek alternatifleri eşliğinde çimlerin üstünde, yıldızların altında sinemaseverlerle buluşturuyor.

Hollywood yıldızı Tom Cruise’un başrolünde olduğu ve tüm dünyada hasılat rekorları kıran 2022 yapımı “Top Gun: Maverick”, 15 Ağustos Pazartesi ve 16 Ağustos Salı akşamları KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda gösterilecek.

1986 yapımı “Top Gun”ın devam hikâyesi olan “Top Gun: Maverick”, usta pilot Maverick’in hava kuvvetlerine dönerek bu kez yeni jenerasyon pilotlara öncülük edişini anlatıyor. Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell, 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçar. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi, o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitirken bulur. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorunda kalır.

URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan film gösterimlerinin biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

Künye

Tür: Aksiyon

Yönetmen: Joseph Kosinski

Oyuncular: Tom Cruise, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Ed Harris, Jon Hamm

Süre: 2s 11dk

Ülke: ABD

TR Altyazı / 10+, 13A, Şiddet/Korku, Olumsuz İçerik

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması 2022 Programı

15 Ağustos Pazartesi           “Top Gun: Maverick” (2022)

16 Ağustos Salı                    “Top Gun: Maverick” (2022)

26 Ağustos Cuma                “Elvis” (2022)

30 Ağustos Salı                    “Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları” (Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore) (2022)

6 Eylül Salı                           “Mustang” (2015)

13 Eylül Salı                         “Bir Tutam Açlık” (A Taste Of Hunger) (2021)

Bilgi için:              instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?