MARVEL FUTURE FIGHT’IN V830 GÜNCELLEMESİYLE HAK ETTİĞİNİ KANITLA

MARVEL FUTURE FIGHT’IN V830 GÜNCELLEMESİYLE HAK ETTİĞİNİ KANITLA

Yüksek kalite mobil oyunların yapımcısı ve yayıncısı olan Netmarble, rekorlar kıran mobil RYO MARVEL Future Fight için yeni içerik yayınladı. En son güncellemede oyuncular, kahramanlarını yeni kostümler ve Kategori-4 geliştirmeler ile daha da güçlendirmelerini sağlarken ayrıca yeni eklenen özellikler ve geliştirmelere erişim sağlayacak. “Korkunun Kendisi” çizgi roman etkinliği ile Süper Kötüler Odin’in kardeşi Serpent tarafından yapılan çekiç ile güçleri gelişti, Hulk, Juggernaut, Absorbing Man, Titania için yeni kostümler alınabilir. Ek olarak Hulk şimdi Yardımcı yetenek ile Kategori-4’e geliştirilebilirken, Juggernaut, Absorbing Man ve Titania gibi bazı kahramanlar Uyanmış Yetenekler ve Yükseltilmiş Potansiyel alacaklar.

Son oyun güncellemesi ek olarak yeni Baş Düşman: Efsane olarak Tanrı Kasabı Gorr’u da ekliyor.  Marvel Stüdyoları Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü Süper Kötüsünden esinlenilen Gorr oyundaki her baş düşmandan daha güçlü. Yeni eklenen oyun içeriğinin yanı sıra oyuncular Arşiv özelliğini kullanarak Etkinlik Nişanlarını sergileyebilir. Diğer güncellemeler Kahraman geliştirmeleri (otomatik biyometrik seçimi ve kilitlemesi eklendi) ve Malzeme işleme (otomatik birleştirme eklendi) içerikleri hakkında.

Dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncusu olan MARVEL Future Fight şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™’de mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin: http://marvelfuturefight.netmarble.com.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?