SPORSEVERLER YAŞAM VADİSİ’NDE BULUŞTU

SPORSEVERLER YAŞAM VADİSİ’NDE BULUŞTU

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Decathlon iş birliğiyle düzenlediği Spor Festivali, 7’den 70’e tüm sporseverleri Yaşam Vadisi’nde bir araya getirdi. Katılanların farklı spor branşlarını deneyimleme imkanı bulduğu festivalde, yarışma ve turnuvaların yanı sıra atölye çalışmaları da gerçekleşti.   

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sağlıklı ve zinde bir Beylikdüzü hedefiyle spor merkezi projeleri ve spor etkinliklerini her geçen gün artıran Beylikdüzü Belediyesi, Decathlon iş birliğiyle Spor Festivali düzenledi. Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen etkinlikte vatandaşların; futboldan basketbola, masa tenisinden okçuluğa kadar pek çok farklı branşı deneyimlemeleri için özel alanlar kuruldu. Dopdolu geçen festivalde dj performans ve zumba ile eğlence üst seviyelere taşınırken çeşitli yarışma ve turnuvalarla tatlı bir rekabet yaşandı. Spor branşları ile birlikte plank ve top sektirme gibi yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi. Öte yandan festival boyunca gerçekleştirilen bisiklet check-up atölye etkinliğinde ise vatandaşlar, bisikletlerine ücretsiz olarak bakım yaptırma fırsatı yakaladı. Bisikletlerin zincir bakımı, lastik hava basıncı ve genel kontrolleri ücretsiz olarak yapılırken antrenörler eşliğinde bisiklet sürüş eğitimleri de verildi.

“Spora ve sporcuya tam destek”

Festivale gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade eden Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül, “Beylikdüzü’nde kapsamlı bir spor festivali gerçekleştirdik. Amacımız gençlerin ve çocukların bir nebze olsun spor yapmalarına katkı sağlamak. Bundan sonra da böyle etkinliklerde vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Beylikdüzü’nde spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?