‘’Your voice matters’’ ASUS kullanıcılarının deneyimleri  ödüle dönüşüyor

‘’Your voice matters’’ ASUS kullanıcılarının deneyimleri ödüle dönüşüyor

ASUS, kullanıcı deneyimine verdiği önemi vurgulayan bir kampanya başlattı. 31 Aralık 2022 tarihine kadar belirli e-ticaret sitelerinden ASUS bilgisayar satın alarak, deneyimini diğer kullanıcılarla yorum olarak paylaşanlar, sonraki alışverişlerinde kullanmak üzere 200 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, günlük kullanım veya iş odaklı notebook satın almak isteyenlere özel, fırsatlarla dolu kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor. 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında, Hepsiburada, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, Teknosa, n11.com, Trendyol veya Amazon’dan ASUS Notebook, Studiobook ve Zenbook’un belirli modellerini satın alarak, aldığı ürünle ilgili deneyimlerini yorum olarak ilgili platformlarda paylaşanlar 200 TL değerinde hediye çekinin sahibi oluyor.

Yorumların kampanyaya dönüşmesi içinse kurallar şöyle:

  • E-ticaret sitesinde yapılacak inceleme beş cümleden uzun olmalı.
  • İncelemede ürünün tanımı olmalı ve kullanım deneyiminden bahsedilmeli.
  • İnceleme anlaşılır bir şekilde yazılmış olmalı ve ilgilenen müşteriler için yararlı olmalı.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için: https://www.asus.com/events/promotions/tr/your-voice-matters-tr

https://www.asus.com/tr/

ASUS Hakkında: ASUS, dünyanın en iyi anakartları, dizüstü bilgisayarları, monitörleri, grafik kartları ve yönlendiricileri ile tanınan çok uluslu bir şirkettir. Genişleyen üstün oyun, içerik oluşturma ve AIoT çözümleri yelpazesinin yanı sıra ASUS, herkes için en yaygın, akıllı, içten ve eğlenceli akıllı yaşamı yaratmak için yapılan son teknoloji tasarım ve yeniliklerle sektöre liderlik etmektedir. İş sahipleri, girişimciler, içerik üreticileri ve öğrenciler için işlerinin gelişimini desteklemek ve verimliliklerini artırmak için geniş yelpazede çözümler sunmaktadır. Hızla gelişen iş hayatının teknoloji odaklı ihtiyaçlarının da hızla arttığının farkındalığıyla ASUS Business Serileriyle iş dünyasının ihtiyaçlarına rekabette öne çıkabilecekleri inovatif ürünlerle destek vermektedir. 5.000’den fazla Ar-Ge uzmanını içeren küresel bir işgücüyle ASUS, dünyanın en beğenilen yenilikçi lider teknoloji kuruluşu olmaya kararlıdır. In Search of Incredible marka ruhundan esinlenen ASUS, 2019’da her gün 11’den fazla ödül kazandı ve Forbes’un Dünyasının En Beğenilen Şirketleri ve Fortune’un Dünyanın En Beğenilen Şirketlerinden biri olarak yer aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?