Ayaz’a bir destek de NOSAB’dan

Ayaz’a bir destek de NOSAB’dan

SMA Tip 2 hastası olan Mehmet Ayaz Sındıraç’a bir destek de Bursa’da bulunan Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nden (NOSAB) geldi. NOSAB yapacağı canlı yayın ile Mehmet Ayaz için yardım toplayacak.

Mehmet Ayaz'a bir destek de NOSAB'dan

SMA Tip 2 hastası olan Mehmet Ayaz Sındıraç’a çeşitli şehirlerde yardım kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Artan dolar kuru nedeniyle ilaç sıkıntısı yaşayan anne Halide Zeynep Sındıraç ise gece gündüz eşiyle verdiği mücadeleyle oğlu Mehmet Ayaz’ı hayatta tutmaya çalışıyor.

Zolgensma Gen Tedavisi olması gereken Mehmet Ayaz için en önemli sorun tedavisi için gerekli olan kilo sınırı. Çeşitli diyetlerle beslenen Mehmet Ayaz’ın tedavi şansını kaybetmemesi için 2.9 kilo kaldı.

BURSA NOSAB’DAN DESTEK

Tedavi için birçok şehirde düzenlenen kampanyalara bir destek de Bursa’da bulunan Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nden (NOSAB) geldi. Erol Gülmez Başkanlığı’nda 9 Ağustos Salı günü bir canlı yayın düzenleyecek olan NOSAB, Mehmet Ayaz için yardım toplayacak.

SİZ DE DESTEK OLUN

Mehmet Ayaz’ın mücadelesine destek olmak isteyenler için ise sosyal medya hesaplarından birçok paylaşım yapan aile, valilik izinli bağış kampanyasına destek olmak için gerekli bilgileri paylaştı.

VALİLİK İZİNLİ BAĞIŞ HESABIMIZ İBAN : TR64 0013 4000 0186 4041 6000 01 Denizbank Alıcı: Halide Zeynep Sındıraç Açıklama: Mehmet Ayaz Faliyet No :22-1461

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?